Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Tennis
 • 1

Träningsläger Tennis Barcelona

Fantastiskt träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för tennis i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare, matcher mot lokala motståndare och möjlighet att delta i lokala turneringar. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger Tennis i Barcelona, Spanien

Träningsläger Tennis i Barcelona

Träningsläger utomlands kan vara så olika. Anledningen till varför vi erbjuder träningsläger för tennis i Barcelona är att vi vill erbjuda något extra, vi vill erbjuda en övergripande tennisupplevelse! Chansen att träna i en av världens bästa tennisnationer, möjligheten att spela mot duktiga spanska tennisspelare, samarbete med lokala spanska klubbar. Träning med lokala akademier där ni får utbyta kunskaper och erfarenheter. Få tips och råd av professionella spanska tränare som kan hjälpa er att ta nästa steg inom er sport. Besök Barcelona, en av världens mest spännande och populära städer som erbjuder sevärdheter, shopping och strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besök andra stora idrottsevenemang.

När ni åker på träningsläger tillsammans kommer ni vilja uppleva något mer än bara ett avlägset hotell och en tennisbana. På träningsläger för tennis i Barcelona får ni vara med på ett flertal spännande aktiviteter, uppnå sportsliga framsteg och skapa minnen för livet! 

 

Träningar och Tennis Turneringar i Barcelona

Träningar och tennis turneringar i Barcelona, Spanien

Tennis är mycket populärt i Spanien och det finns många tennisklubbar av mycket hög kvalitet i Barcelona. Spanska tennisakademier och tränare har ett rykte om sig att vara bland de bästa i världen och många unga, begåvade tennisspelare kommer till Spanien på träningsläger. Vi kan erbjuda utmärkta träningsförhållanden under hela året och träningar som leds av erfarna spanska tränare. Vi hjälper er även med deltagande i turneringar och organiserar matcher mot lokala tennisspelare.

Träningsläger för tennis i Barcelona ger er möjlighet att få kontakt med lokala spanska klubbar, tränare och spelare som ger er möjligheten att utbyta erfarenheter och kunskaper. Att träna tillsammans med och tävla mot andra är både motiverande och berikande, speciellt när ni kommer från olika sportkulturer. Vi erbjuder olika seminarier med kunniga föreläsare och relevanta teman. Detta är en fantastisk möjlighet att dra lärdom av några av de bästa klubbarna och idrottarna i världen! Träningsläger i Barcelona kan vara en höjdpunkt på året och är en stor arena för både sportsliga framsteg och för att stärka sammanhållningen i klubben. 

 

Träningsläger Tennis i Spanien Träningsläger Tennis i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för tennis i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för tennis i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både spelare och tränare oförglömliga tennistupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Anläggningar? Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Matcher? Spansk tränare? Akademi? Turnering?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Match mot lokala motståndare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Dagliga träningar
 • Match mot lokala motståndare
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

 

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden på träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

Vi erbjuder utmärkta träningsområden med fina anläggningar för klubbar på träningsläger i Spanien. Hög standard med olika ytor och nödvändiga bekvämligheter. Anläggningarna har en mängd banor och det finns även träningscenter och bassänger intill. Flera av våra hotell erbjuder egen spa-avdelning med möjlighet till massage, spa och fysioterapi, pool, konferenslokaler och träningscenter.

Vi erbjuder utmärkta träningsområden med fina anläggningar för klubbar på träningsläger i Spanien. Hög standard med olika ytor och alla bekvämligheter.

Biljetter

iljetter till Barcelona Open när ni är på träningsläger för tennis i Spanien

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Att sitta några meter från världsstjärnor som ofta är många spelares förebilder och idoler är en underbar upplevelse. Den upplevelsen kan vi ge er. Vi kan erbjuda biljetter för hela gruppen till Barcelona Open i Spanien. Vi kan också erbjuda biljetter till andra sportevenemang i Spanien, såsom att se FC Barcelona spela fotboll match på Camp Nou.

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Vi ordnar biljetter så att ni kan se de största stjärnorna på nära håll!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Matcher

Spela matcher mot spanska tennisspelare på träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi kan erbjuda er är matcher mot lokala spanska spelare. Det är alltid spännande att tävla, men spänningen är extra stor om motståndarna är från andra länder. Spelare från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla praktiska detaljer och försöker få till jämnstarka motståndare för att ge bästa möjliga utbyte genom matcherna.

Spela matcher mot lokala spanska spelare. Spanska spelare erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi ordnar det praktiska.

Seminarium

Delta i seminarier i Spanien på träningsläger för tennis i Barcelona

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m.

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte på träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska klubbar, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbeta med spanska tränare på träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Utrustning

Utrustning till träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för de som kommit på träningsläger. Om ni inte vill ta med er egen utrustning kan vi erbjuda grundläggande träningsredskap som västar, koner, bollar, etc. för er att använda. Vissa lag vill ha vattenflaskor och vi kan ordna så att dessa är redo före varje träning och match. Olika grupper kan ha olika behov, så kontakta oss i förväg så ser vi vad vi kan ordna.

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för våra klubbar på träningsläger. Olika grupper har olika behov, så kontakta oss i förväg.

Turnering

Delta i tennisturneringar på träningsläger för tennis i Barcelona, Spanien

Ett annat område som vi fokuserar på är turneringar. Vi arrangerar cup i Spanien mellan skandinaviska klubbar och spanska lag. Att möta olika lag från olika nationer ger stora upplevelser på planen och bra träningsutbyte. Vi fokuserar på mindre turneringar där antalet lag inte är för många. Det gör att lagen också kan samarbeta utanför matcherna, t.ex. genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Vi kan hjälpa er med deltagande i lokala tennisturneringar i Spanien, och arrangerar mindre turneringar för kunder i Barcelona.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...