Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Granollers Cup
 • 1

Granollers Cup 2017

Delta i Granollers Cup 2017, en av världens största handbollsturneringar!

Res till Barcelona och delta i Granollers Cup 2017 i handboll. Adventures Barcelona skräddarsyr det bästa upplägget för er i Granollers Cup utifrån era önskemål och behov. Vi erbjuder unika upplevelser till bra priser! Granollers Cup är den mest populära handbollsturneringen i Spanien och det är ett stort nöje för oss att bjuda in er till oförglömliga handbollsupplevelser i Spanien!

Granollers Cup Handboll - Handbollsturnering i SpanienGranollers Cup Handboll

Varje år i juni kommer handbollslag från hela världen till Spanien och samlas i den lilla staden Granollers, inte långt ifrån Barcelona. Här hålls det årligen en stor internationell handbollsturnering. Tävlingen är mycket populär bland skandinaviska handbollslag och kan göra resan till en av årets stora höjdpunkter.

Här får ni träffa duktiga internationella lag och ni kan förvänta er spännande och intensiva handbollsmatcher. Flera av hallarna har använts tidigare både i OS och i VM. Granollers Cup har långa traditioner och lockade förra året över 250 lag från 14 olika länder och mer än 4 200 handbollsspelare.

 

Delta i Granollers Cup 2017

Delta i Granollers Cup - Handbollsturnering i Spanien

Adventures Barcelona skräddarsyr er resa till Granollers Cup 2017 utifrån era önskemål och er budget. Vi ordnar alla praktiska detaljer kring deltagandet i Granollers Cup åt er, vi tar hand om hotell, transport, registreringar och reservationer. En av våra trevliga guider följer med er grupp under hela vistelsen så att ni kan koppla av och koncentrera er på att spela handboll.

Vi erbjuder er underbara hotell både i Granollers och i den kustnära staden Lloret de Mar. Många av våra lag föredrar att bo i den populära semesterorten Lloret de Mar. Staden erbjuder sol, stränder, simning samt en mängd olika aktiviteter. Efter en dag av intensiva handbollsmatcher kan det vara skönt att koppla av på stranden och bada. Stranden ligger bara 300 meter från hotellet. Vi kan även erbjuda ett utbud av aktiviteter och utflykter som kan kombineras med deltagande i Granollers Cup, så att ni får en heltäckande och underbar resa till Spanien och Barcelona.

 

Adventures Barcelona skräddarsyr resor till Granollers CupAdventures Barcelona

Vi är specialiserade på sportresor till Barcelona. Förutom Granollers Cup erbjuder vi även skräddarsydda träningsläger i Barcelona efter era önskemål. Vi arbetar bland annat med handbollsklubbarna FC Barcelona, BM Granollers och Esportiu Castelldefels, som alla är elitklubbar i handboll.

Adventures Barcelona bryr sig om helheten i er resa, därför erbjuder vi en mängd spännande och roliga aktiviteter för våra lag. För en paus i er vistelse erbjuder vi adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten, t.ex. bubble football, Laser Combat, Amazing Race Barcelona, ATV-körning och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på erfarenheter och att ha kul tillsammans. När ni har sparat länge och arbetat hårt för att kunna delta i Granollers Cup förtjänar ni en omfattande och värdepackad deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både spelare och tränare en oförglömlig handbollsupplevelse i Barcelona!

Anpassat

Vi skräddarsyr ett Granollers Cup som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Turneringsavgift? Träningar? Vänskapsmatcher? Spansk tränare?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 3 495,-

Exempel Paket

Exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5-8 nätter på hotell
 • Halvpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Turneringsavgift Granollers Cup
 • Skandinavisk kontaktperson i Granollers

Aktiviteter

Pris från kr 3 795,-

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...