Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Events og Sightseeing i Barcelona
  • 1

Events och Sightseeing i Barcelona

Underbara sevärdheter och attraktioner i Barcelona!

Spännande och roliga upplevelser i Barcelona! Besök FC Barcelonas matcher, testa segway sightseeing, besök nöjesparker, vattenland, stadsvandring och mer. Vi känner till de bästa sevärdheterna, festivalerna och gömda skatterna i Barcelona. Adventures Barcelona erbjuder er unika upplevelser till bra priser!  

Sevärdheter i Barcelona

Upplev det historiska och livsglada Barcelona! Barcelona är en världsmetropol och här finns det otroligt mycket att se och uppleva. Letar ni efter spänning, glädje och skoj är det bara att bege er till en av vatten- eller nöjesparkerna i Barcelona. Vill ni uppleva något som verkligen når de lokala rötterna, besök en match på Camp Nou eller FC Barcelonas museum. Om det är själva staden och historien som väcker intresse, rekommenderar vi en guidad tur i buss eller till fots eller testa en rolig Segway sightseeing i Barcelona.

Vill ni ha en paus från den stora staden kan ni besöka det imponerande bergsklostret Monserrat eller ta en tur till den fantastiska Costa Brava-kusten. Ni kan njuta av det vackra katalanska landskapet från en luftballong. Med vår lokalkännedom kan vi ge er tips och råd utifrån era önskemål och behov. Vi kommer att ordna biljetter, transport och allt annat ni önskar. Tillsammans skapar vi en oförglömlig resa!

Barcelona

Biljetter till Barcelonas fotbollsmatcher på Camp Nou i Spanien

Få fotbollserfarenheter kan konkurrera med en FC Barcelona-match, 100 000 åskådare och fotboll i världsklass. Se världens bästa fotbollsspelare på nära håll, upplev atmosfären och intensiteten i världens bästa liga. Vi ordnar biljetter så att ni får en unik fotbollsupplevelse.

Upplev 100 000 åskådare och fotboll i världsklass! Se stjärnorna Messi och Neymar på nära håll. Vi ordnar biljetter för hela gruppen!

Pris från 39€

Tibidabo

Tibidabo nöjespark i Barcelona, Spanien, kul för små och stora

Tibidabo är Barcelonas egen historiska nöjespark. Platsen är fantastisk i en av de omgivande bergen till Barcelona med underbar utsikt över staden. Denna klassiska nöjespark är över 100 år gammal och erbjuder nöje och skoj, med fart och spänning, för både stora och små.

Tibidabo är Barcelonas egen historiska nöjespark. Platsen är spektakulär med fantastisk utsikt över staden.

Pris från 29€

Guide

Sightseeingtur i Barcelona med unika sevärdheter som Park Gaudi

Barcelona har mycket att erbjuda och för att få ut det mesta möjliga av er vistelse kan en guidad tur vara ett smart val. Vi erbjuder olika typer av guidning. Stadsvandring, guiding med buss, cykel, i en helikopter eller kombinerande guidning och provning av vin och tapas.

Barcelona har oerhört mycket att erbjuda och för att få ut mesta möjliga av er vistelse kan en guidad sightseeingtur vara ett smart val.

Pris från 14€

Montserrat

Det dramatiska bergslandskapet i Montserrat

Det dramatiska bergslandskapet i Montserrat med sitt avsides liggande klosterområde anses vara Kataloniens heligaste plats. Besök klostret, lyssna till pojkkören och upplev konsten i de kyrkliga rummen. Också en utmärkt utgångspunkt för oförglömliga naturupplevelser. 

De dramatiska bergen Montserrat, med sitt avsides liggande klosterområde anses vara Kataloniens heligaste plats.

Pris från 47€

Segway

Attraktioner och sightseeing i Barcelona med Segway

Utforska staden Barcelona på ett annorlunda och roligt sätt. Kunniga guider tar er med på en sightseeingtur genom de smala gatorna i den gamla staden och ner till havet och strandpromenaden. På en lätthanterlig Segway blir upplevelsen av Barcelona både ny och spännande.

Utforska Barcelona på ett annorlunda och roligt sätt. Åk på en lätthanterlig Segway genom de smala gatorna och ner till stranden.

Pris från 29€

Port Aventura

Fart och spänning i nöjesparken Port Aventura i Barcelona, Spanien

Nöjesparken Port Aventura erbjuder en dag fylld med fart, spänning och underhållning. Parken har en mängd olika attraktioner för både stora och små, unga och gamla, och är bland de största i Europa. En av höjdpunkterna är Europas högsta och snabbaste berg- och dalbana. 

Port Aventura erbjuder fart, spänning och underbara attraktioner för hela familjen!

Pris från 45€

Poble Espanyol

Besök Poble Espanyol i Barcelona, Spanien

Poble Espanyol byggdes för världsutställningen 1929 och är ett försök att återskapa arkitekturen och byggstilar från hela Spanien. Byn är fylld med konst och hantverk av hög kvalitet och har små försäljningsställen, workshops, utställningar och restauranger.

Poble Espanyol byggdes till världsutställningen och återskapar den spanska arkitekturen.

Pris från 12€

Badort

Badort och nöjesparker i Barcelona och Costa Brava, Spanien

I området runt i Barcelona finns det en mängd vattenland och vattenparker. Här är det fullt av roliga attraktioner för både stora och små. Bra platser att bygga upp en god stämning i alla typer av grupper. Vi hjälper er med biljetter och transport så att ni kan få ett vått nöje.

I området runt Barcelona finns det en mängd olika vattenland och vattenparker. Här är det fullt av roliga attraktioner för alla!

Pris från 24€