Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Hotell og transport i Barcelona
  • 1

Hotell och transport

Boende och hotell i Barcelona, hög standard och bra priser!

Vi arbetar med de bästa hotellen i Barcelona med fina anläggningar. Vi hjälper er med boende, bokningar samt bekväma och effektiva transporter för att ta sig runt och delta i olika aktiviteter. Ni kan bara koppla av och njuta av åkturen, Adventures Barcelona ordnar allt det praktiska!

Boende och hotell i Barcelona, Spanien

Boende

Vi arbetar med stora hotell i olika prisklasser både i och utanför Barcelona. Vi har flera city-alternativ. Det är också möjligt att bo i en av de mindre städerna på kusten och sedan resa till Barcelona och de olika aktiviteterna. Dessutom har vi avtal med hotell i närheten av stora träningsanläggningar.

Här är det bara att välja utifrån önskemål, behov och budget. Ni kan välja mellan frukost, halv- och helpension. Hotellen erbjuder olika tillgångar som wifi, swimmingpool, gym, mötesrum, tennisbana, spa och mer, beroende på vilket hotellklass ni väljer.

 

Flyg och lågprisflyg till Barcelona för gruppresa, träningsläger, företagsresa och klassresa till Barcelona.

Transport

Det är inte en lång flygtur till Barcelona. Flygplatsen ligger sydväst om staden. Därifrån tar det ca 20 minuter för att komma till stadens centrum.

Adventures Barcelona tar inte hand om flygbiljetter, men samarbetar med lokala reseföretag i Skandinavien som kan ordna flyg till och från Barcelona. Vissa kunder föredrar att ordna flygbiljetter på egen hand.

  

Lokala transporter i Barcelona för gruppresa, träningsläger, företagsresa och klassresa till Barcelona

Transporter lokalt

Vi kan ordna så att ni plockas upp på flygplatsen och körs till hotellet. På samma sätt organiserar vi transfer till flygplatsen när ni ska åka hem.

Dessutom kan vi ordna transfer i samband med olika aktiviteter ni vill delta i. Vi har stora bekväma bussar med luftkonditionering som gör restiden kort och bekväm.