Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Velvære og Gastronomi i Barcelona
  • 1

Gastronomi och Nöje i Barcelona

Besök fantastiska restauranger i Barcelona och upplev massage och avslappning på spa!

Vi erbjuder smakfulla aktiviteter i Barcelona. Upplev vin- och cavaprovning, tapastur, gourmetrestaurang, spa och massage. Unika upplevelser till bra priser! För er som vill ha lite egentid att njuta av god mat och dryck är Barcelona stället. Gör som spanjorerna, njut av livet och nuet! 

Restauranger i Barcelona

Traditionell spansk mat är välkänd och uppskattad över hela världen. I skydd av skuggan kan ni njuta av lokala ostar, läckra charkuterier och oliver, och inte minst den underbara havsmaten samt ett svalt glas cava. En perfekt tillflyktsort från vardagen.

Nu kan ni uppleva Spaniens kulinariska värld och även ta en kurs i spansk matlagning. Ni besöker den lokala marknaden och hittar de bästa ingredienserna, för att sedan inta köket tillsammans med professionella kockar. Tillsammans skapar ni utsökt mat och på köpet får ni recept på äkta paella och tapas som ni kan servera till er familj och vänner. God dryck är också viktigt för spanjorerna. Här kan ni besöka vingårdar och smaka de lokala vinerna och cava som är områdets stolthet.

Barcelona har ett varierat utbud som kan vara härligt att njuta av när ni är på en resa. Ni kan välja mellan olika bekvämligheter inom massage, spa och skönhetsvård. Att få en paus och tas om hand av professionella en stund är inte att förakta. Adventures Barcelona hjälper er finna det ni vill vara med på. Vi hand tar om allt praktiskt som reservationer, biljetter och transport. Ni behöver bara koncentrera er på upplevelsen och njuta av ögonblicken!

Cava

Cavaprovning i Barcelona och Penedes regioner för gruppresor till Spanien

Cava är ett mousserande vin som produceras i Penedès i Katalonien och det är en naturlig del av alla viktiga tillfällen i det spanska familjelivet. Nu har ni möjlighet att besöka gamla vingårdar och smaka cavan där i sin ursprungliga miljö.

Cavaprovning i Katalonien. Nu har ni möjlighet att besöka gamla vingårdar och smaka cavan där i sin ursprungliga miljö.

Pris från 17€

Gourmet

Gastronomi och kulinariska höjdpunkter i Barcelona

Använd denna möjligheten till närkontakt med spansk gastronomi. Tillsammans med en lokal kock besöker ni Barcelonas berömda marknad och gör inköp av viktiga råvaror till de klassiska spanska och katalanska rätterna. Sedan drar ni ut till en gammal vingård för att tillsammans förbereda festen och njuta av kvällen.

En unik möjlighet till närkontakt med spansk gastronomi. Besök matmarknaden och förbered mat tillsammans med en lokal kock.

Pris från 49

Massage

Njut av olika typer av massage i Barcelona, koppla av på spa

Efter en hektisk dag med många intryck och olika erfarenheter kan en bra massage vara på sin plats. Vi kan erbjuda olika typer av massage, allt från shiatsu till chakra, chokladmassage och mycket mer. Låt dig fyllas med ny energi.

Efter en hektisk dag kan en bra massage vara på sin plats. Vi erbjuder olika typer av massage, allt från shiatsu till chakra och choklad.

Pris från 29€

Restaurang

Restauranger i Barcelona, Spanien erbjuder fantastisk gourmetmat

Barcelona är känt för att ha kök av mycket hög kvalitet och staden har inte mindre än 22 restauranger med 1 eller fler Michelinstjärnor. Här finns allt för en matupplevelse utöver det vanliga. Ni kommer att uppleva att mat kan överraska, väcka nyfikenhet och presenteras som konstverk.

Spanien och Barcelona är känt för att ha restauranger av mycket hög kvalitet. En gourmet-kväll ger er en underbar matupplevelse utöver det vanliga.

Pris från 69€

Skönhet

En dag på skönhetssalong i Barcelona

Spanien är känt för sina vackra kvinnor och män, men skönhet kommer inte från insidan. Det finns ett otroligt utbud av olika skönhetsbehandlingar. Detta är er möjlighet att ge er själva lite vård och tas om hand av proffs.

Skäm bort er med en underbar dag i skönhetssalongen. Ge er själva lite extra vård och tas om hand av proffs.

Pris från 29€

Tapastur

Prova på tapastur från restaurang till restaurang i Barcelona

Spanien är vida känt för sina tapas. Denna tur är en upptäcktsresa av lokala delikatesser. En guide tar er till de lokala pärlorna och ni kommer att uppleva den kulinariska mångfalden som tapas är. Tapas avnjuts gärna tillsammans med ett gott glas vin eller öl. Detta är ett bra och annorlunda sätt att lära känna Barcelona. 

Spanien är vida känt för sina tapas. Denna tur är en upptäcktsresa av lokala delikatesser tillsammans med en lokal guide som tar er runt.

Pris fra 29€

Spa

Koppla av och njuta av livet på Barcelonas spa

Barcelona kan erbjuda ett antal olika spa-upplevelser. Ni kan välja mellan allt från aromaterapi till turkiska bad, hydroterapi, flyttankar och flera andra erbjudanden. Allt är ordnat för en paus och vitalisering med vänner i en vacker och bekväm omgivning.

Barcelona kan erbjuda ett antal olika spa-upplevelser. Välj mellan allt från aromaterapi, turkiskt bad, hydroterapi och flera andra.

Pris från 26€

Vin

Besök vingårdar och testa vinprovning i Barcelona

Spanien är känt för sina fina viner. Här har ni möjlighet att delta i vinprovning med vinkännare i Barcelona eller res ut till vingårdarna och smaka det lokala vinet de producerar. Besök vingårdar, anläggningar och vinkällare och smaka gårdsägarens pride, ett vin som utvecklats genom generationerna.

Testa vinprovning i Spanien. Besök vinkännare i Barcelona eller res ut till de lokala vingårdarna och smaka på lokala viner som de producerar.

Pris från 19€