Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Friidrett
 • 1

Träningsläger Friidrott Barcelona

Fantastiska träningsläger för friidrott i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för friidrott i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska idrottarna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger Friidrott Barcelona, Spanien

Träningsläger Friidrott i Barcelona

Träningsläger utomlands kan vara så olika. Anledningen till varför vi erbjuder träningsläger för friidrott i Barcelona är att vi vill erbjuda något extra, vi vill erbjuda en omfattande sportupplevelse! Upplevelsen av utmärkta träningsförhållanden året runt, chansen att samarbeta med lokala spanska klubbar, träningar tillsammans med spanska idrottare där ni kan utbyta kunskaper och erfarenheter. Få tips och råd av erfarna professionella spanska tränare som kan hjälpa er att ta nästa steg inom er sport. Besök Barcelona, en av världens mest spännande och populära städer som erbjuder sevärdheter, shopping och strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besök andra stora idrottsevenemang.

När ni reser på träningsläger tillsammans kommer ni vilja uppleva något mer än bara ett avlägset hotell och träningshall. På träningsläger i Barcelona för friidrott kan ni vara med på många spännande aktiviteter, uppnå sportsliga framsteg och skapa minnen för livet!

 

Träningar och tävlingar för friidrott i Barcelona

Friidrott träningar och tävlingar i Barcelona, Spanien

Friidrott är mycket populärt i Spanien och det finns många friidrottare av mycket hög kvalitet i Barcelona. Spanska idrottsklubbar och tränare har rykte om sig att vara mycket professionella och många unga begåvade talanger kommer till Spanien på träningsläger. Vi erbjuder er utmärkta träningsförhållanden och träningar som leds av erfarna spanska tränare om ni så önskar. Vi hjälper er även med deltagande i tävlingar i Spanien. Träningsläger för friidrott i Barcelona ger er möjlighet att få kontakt med lokala spanska klubbar, tränare och idrottare, samt ger er möjligheten att utbyta erfarenheter och kunskaper. Att träna tillsammans med och tävla mot de bästa idrottarna är både motiverande och berikande, speciellt när ni kommer från olika sportkulturer. Vi erbjuder även flera seminarier med kunniga föreläsare och relevanta teman

Barcelona är en stor idrottsstad och var värd för sommar-OS 1992. Staden erbjuder ett antal fantastiska sportanläggnignar och har en stolt sporthistoria. Vi erbjuder träningar på sportanläggningar av hög kvalitet både utomhus och inomhus, med gym, fysioterapi och alla nödvändiga bekvämligheter. Ni kan välja att bo och träna i Barcelona eller i någon av de andra stora kuststäderna nära Barcelona. Detta är en fantastisk möjlighet att samarbeta med duktiga spanska idrottare och klubbar! Träningsläger i Barcelona kan vara en höjdpunkt på året och är en stor arena både för atletiska framsteg och att stärka sammanhållningen inom gruppen.

 

Träningsläger Friidrott i SpanienTreningsleir i Spania - Boblefotball og andre morsomme aktiviteter

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för friidrott i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för friidrott i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både idrottare och tränare oförglömliga friidrottsupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Anläggningar? Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Tävlingar? Spansk tränare? Träningscenter? Seminarium?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Tävla mot lokala idrottare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Dagliga träningar
 • Tävla mot lokala idrottare
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

 

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden på träningsläger friidrott i Barcelona, Spanien

Vi erbjuder utmärkta träningsområden med fina anläggningar för klubbar på träningsläger i Spanien. Hög standard med omklädningsrum och alla nödvändiga bekvämligheter. Flera av våra hotell erbjuder egen spa-avdelning med möjlighet för massage, spa, fysioterapi och mer, såsom en swimmingpool, mötesrum, träningscenter och tennisbanor.

Vi erbjuder utmärkta träningsområden med fina anläggningar. Hög standard med omklädningsrum och alla nödvändiga bekvämligheter.

Biljetter

Se friidrott i Spanien medan ni är på träningsläger i Barcelona

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Att sitta några meter från världsstjärnor som ofta är många idrottares förebilder och idoler är en underbar upplevelse. Den upplevelsen kan vi ge er. Vi kan erbjuda biljetter för hela gruppen till olika tävlingar och friidrottsevenemang i Spanien. Vi kan också erbjuda biljetter till andra sportevenemang i Spanien, såsom att se FC Barcelona spela fotboll match. 

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Vi ordnar biljetter så att ni kan se de största stjärnorna på nära håll!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Tävla

Delta i friidrottstävlingar på träningsläger för friidrott i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi erbjuder är tävlingar mot duktiga spanska utövare. Det är alltid spännande att tävla men spänningen är extra stor om motståndarna är från andra länder. Idrottare från Spanien håller hög nivå, ger stora utmaningar och ger stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla bekvämligheter så att ni kan fokusera på att få ut mesta möjliga av tävlingarna. 

Vi erbjuder tävlingar mot duktiga spanska idrottare. Idrottare från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och en stor idrottslig upplevelse.

Seminarium

Delta i seminarier på träningsläger för friidrott i Barcelona, Spanien

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m.

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte med lokala klubbar i Spanien på träningsläger för friidrott

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbete med spanska tränare på träningsläger för friidrott i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och utövare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och utövare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Grenar

Alla typer av övningar erbjudsvid träningsläger för friidrott i Barcelona, Spanien

Vi kan skräddarsy ett träningsläger i Barcelona för alla typer av grenar inom friidrott. Oavsett om ni specialiserar er på stavhopp, längdhopp, häcklöpning, sprint, medeldistans eller andra grenar, kan vi skapa ett träningsläger som är rätt för er. Vi har ett brett nätverk av kontakter med friidrottsklubbar i Barcelona och här finns det duktiga utövare i alla grenar.

Vi kan skräddarsy ett träningsläger i Barcelona för alla typer av grenar inom friidrott. Oavsett gren, kan vi skapa ett bra arrangemang för er. 

Galor

Delta i friidrottstävlingar på träningsläger i Barcelona, Spanien

Spanien är som bekant en ivrig friidrottsnation och det finns ett antal lokala friidrottsgalor och tävlingar här. Adventures Barcelona kan hjälpa er med deltagande i lokala friidrottsgalor i Spanien och i Katalonien. Att möta idrottare från olika nationer ger stora upplevelser under resan, bra träningsutbyten och mycket roligt både på och utanför planen. Vi ordnar allt praktiskt med hotell, transport och nödvändiga reservationer. 

Vi hjälper er med deltagande i lokala friidrottskonferenser i Spanien. Vi ordnar allt praktiskt med hotell, transport och reservationer. 

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...