Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Klassetur til Barcelona, Spania
 • 1

Klassresor till Barcelona

Fantastisk studieresa, skolresa eller klassresa till Barcelona, Spanien!

En klassresa till Barcelona är ett utmärkt tillfälle att kombinera akademisk utdelning med välbefinnande och sociala aktiviteter. Vi erbjuder unika upplevelser till bra priser! På klassresa till Barcelona kommer ni att lära känna varandra bättre, dela nya erfarenheter och ha kul tillsammans. Samtidigt får ni yrkesmässiga upplevelser, öva på språket och besöka berömda attraktioner. Barcelona är den perfekta destinationen för en klassresa, skolresa eller studieresa!

Klassresa till Barcelona.

Klassresa till Barcelona

Res på klassresa till Barcelona, Spanien och få en studieresa fylld med spännande aktiviteter och nya upplevelser! Besök spanska klasser och skolor, se hur undervisningen går till här och lär känna jämnåriga elever. På klassresa till Barcelona får ni öva både spanska och engelska, ni får uppleva hur det är för att vara ung i Spanien och kanske skapar ni nya spanska vänner för livet! Perfekt både för högstadiet och gymnasiet. 

Barcelona är den perfekta staden för en klassresa till Spanien. I Barcelona kan ni kombinera yrkesmässiga upplevelser med shopping, strandliv och roliga, fartfyllda aktiviteter. Barcelona erbjuder historia, konst, kultur och flera underbara attraktioner. Här finns det otroligt mycket att uppleva och lära sig för både elever och lärare. En klassresa till Barcelona inkluderar dessutom spännande sociala aktiviteter, både på land och i vatten, som får adrenalinet att spruta. Utforska Barcelona genom ett spännande Amazing Race, prova på wakeboard i vattenparken, kör ATV, jet ski eller delta i andra sociala aktiviteter. Vi kan ta er till Port Aventura, en av Europas största nöjesparker med Europas högsta berg-och dalbana. Ni kan glida runt med Segway på sightseeingtur i Barcelona och efteråt spela beachvolleyboll eller koppla av på stranden. Adventures Barcelona kan hjälpa er att skapa en oförglömlig skolresa till Barcelona med en bra blandning mellan yrkesmässiga och spännande sociala aktiviteter!

Skolresa till Barcelona - Folkhögskolor

Folkhögskola på skolresa till Barcelona

Barcelona är en underbar destination för folkhögskolor som vill åka på en skolresa eller klassresa! Oavsett vilken linje ni går och vilka intressen ni har kommer ni att hitta något som tilltalar er i Barcelona! Vi kan skräddarsy ett program för en klassresa för en viss linje eller ett arrangemang för en hel folkhögskola på skolresa.

Barcelona är en idrottsstad med idrottare och träningsförhållanden i världsklass. Här finns flera attraktiva erbjudanden för naturlinjer, danslinjer, sportlinjer och andra linjer på klassresa. Runt staden finns underbar natur där man kan utöka sin passion för vatten och land. Kusten erbjuder strandsport, dykning, snorkling, wakeboard, skärmflygning och mer. Bara 90 minuter bort ligger Pyrenéerna med bra förutsättningar för skidåkning, vandring, toppturer, forsränning, klättring och annat som önskas.

En skolresa till Barcelona kan också innehålla konst, kultur, musik och teater. Här finns det bra erbjudanden på föreställningar och festivaler. Lär er flamenco av lokala och passionerade instruktörer, tillbringa en dag med en professionell fotograf och lär er gatufotografering eller vad sägs om en exotisk matlagningsklass? Här finns det många möjligheter! Dessutom erbjuder staden ett fantastiskt klimat, vackra stränder, varierad shopping och en mängd andra erfarenheter. Adventures Barcelona har lång erfarenhet av folkhögskolor, tillsammans med er kan vi skapa en fantastisk klassresa eller skolresa till Barcelona!

Studieresa till Barcelona - Universitet och Högskolor

 

Studieresa till Barcelona - Universitet och Högskolor

Det kan vara en utmaning att organisera en bra och givande studieresa. Med vår lokala kunskap och erfarenhet kan Adventures Barcelona hjälpa er att skapa en oförglömlig studieresa till Barcelona, full av upplevelser och relevant innehåll. Vi kan samarbeta med lokala pedagogiska institutioner och forskningsmiljöer i Spanien som är intressanta för era studier. Att möta spanska studenter inom samma ämnesområde är både spännande och lärorikt samt ger en studieresa en extra akademisk dimension. Vi ordnar företagsbesök där ni kan besöka internationella företag, se hur de fungerar och knyta kontakter för framtiden.

Dessutom kan vi erbjuda en rad aktiviteter som ni kan välja mellan när ni är på studieresa i Barcelona. Få en riktig adrenalinkick med ATV, forsränning, bubble football, Amazing Race genom Barcelona eller något annat av våra action-packade erbjudanden. Se FC Barcelona på Camp Nou och känn stämningen bland 100 000 åskådare. Delta i några av våra teambuilding-aktiviteter, stärk ert samarbete och er kommunikation, och inte minst, få ett gott skratt. Vi kan erbjuda en oförglömlig studieresa till Barcelona.


Adventures Barcelona

Studieresa till Barcelona - Bubble football och andra roliga aktiviteter

Adventures Barcelona vill skräddarsy en unik skolresa, klassresa eller studieresa till Barcelona för er. Vi hjälper er att hitta de bästa aktiviteterna och tar hand om boende, transporter, bokningar och biljetter. Vi arbetar med lokala företag, skolor och universitet så att er grupp får besöka dessa och få en unik akademisk utdelning på er studieresa. Vi tar hand om de praktiska detaljerna så att ni kan koppla av och njuta av en oförglömlig klassresa till Barcelona. Vi sätter ihop ett program till er baserat på era önskemål, behov och budget. Vi vill skapa den bästa möjliga klassresan till Barcelona till rätt pris.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till en klassresa till Spanien förtjänar ni ett omfattande och rikt program!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett program som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Företagsbesök? Studiebesök? Seminarium? Festivaler? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 4 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Picasso Museet

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

   

Pris från kr 3 295,-

 

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 6 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet-kväll

Pris fra kr 4 495,-

Besök

Innehållsrika företagsbesök för klassresa, skolresa och studieresa till Barcelona

Kunskapsutbyte är viktigt för Adventures Barcelona. Genom våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka lokala spanska företag, se hur de arbetar och knyta kontakter för framtiden. Studenterna får en glimt av internationella företag och möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter. Det är både spännande och inspirerande att dra lärdom av en annan kultur än den egna. 

Med våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka spanska företag, se hur de arbetar, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Hotell

Bra anläggningar och hotell i Barcelona, för klassresa, skolresa och studieresa till Barcelona

Vi arbetar med utmärkta hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta inkluderar bland annat hotellets affärscenter, mötesrum och auditorium. Flera hotell erbjuder även bassäng, gym, tennisbanor med tillgång till spa-avdeling, massage, spa, fysioterapi och mer. Olika grupper kan ha olika behov, vänligen kontakta oss i förväg om ni har särskilda behov så kommer vi att försöka hjälpa er.

Vi arbetar med stora hotell med olika anläggningar. Det kan inkludera mötesrum, swimmingpool, gym, tennisbana, spa etc.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Studier

Delta i skolbesök och studiebesök på en skolresa eller klassresa till Barcelona

Vi organiserar besök till olika utbildningsinstitutioner. Detta inkluderar både skolor och universitet. För skolklasser innebär detta skolbesök att få möta spanska ungdomar. För studenter innebär det möjlighet att komma i kontakt med den internationella akademiska miljön inom eran studieriktning. Här kan ni dela kunskaper, erfarenheter och uppleva en internationell kunskapsmiljö.

Vi erbjuder studiebesök på skolor och universitet. Ni kommer att träffa spanska studenter och uppleva deras studieliv.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Seminarium

Intressanta seminarier i Spanien för skolresor och klassresor till Barcelona

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom era studieområden, eller inom andra relevanta ämnen, ger föreläsningar och vi erbjuder workshops med flera fokusområden. Detta är ett bra sätt för studenter och experter från olika länder att träffas och utbyta kunskaper. Det är inspirerande för studenterna att få inblick i hur man tänker och arbetar i andra länder.

Delta i seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika experter inom branschen ger föreläsningar och ni kan delta i olika workshops.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...