Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Kortur til Barcelona, Spania
 • 1

Körresor till Barcelona

Fantastiska körresor till Barcelona, Spanien!

Uppträd i Barcelona, träffa lokala körer, besök festivaler och prova spännande aktiviteter. Oförglömliga upplevelser till bra priser! Samstämning och stora musikaliska framgångar kräver mycket arbete och övning, men äkta glädje och bra sammanhållning gör det värt det. En körresa till Barcelona kan ge ytterligare motivation och vara en av årets stora höjdpunkter! 

Körresa till Barcelona, SpanienKörresa till Barcelona

Barcelona är en fantastisk destination för en körresa till Spanien. Adventures Barcelona skulle vilja erbjuda er något mer än bara en vanlig körresa, vi vill erbjuda er en fullständig musikalisk upplevelse! Ni får möjlighet att uppträda i Barcelona och delta i evenemang. Vi kan samarbeta med lokala körer som delar sin musik så spännande möten kan uppstå. Kanske kan ni ordna en privat konsert eller andra gemensamma aktiviteter. Är det en körstämma på ert valda datum hanterar vi det praktiska för er så att ni ska få vara med.

Adventures Barcelona erbjuder också en mängd spännande och roliga aktiviteter som främjar motivation, engagemang och enighet. Prova en rolig match med bubble football, utforska Barcelona i Barcelona Amazing Race, besök vin- och cavaprovning, upplev en Segway sightseeing eller njut av en riktig gourmetmåltid. Här är det bara att se vad som frestar, så sätter vi ihop resan ni vill ha!   

 

Körresa till Spanien - Besök Sagrada Familia i Barcelona.Upplevelser och attraktioner

Barcelona är en av de mest populära resmålen i Europa. Staden erbjuder en härlig blandning av historia, konst, kultur, gastronomi, shopping och strandliv. Världskända artister bjuder på konserter och turnéer i underbara Barcelona, så det är möjligt att vara med om härligt musikaliska och konstnärliga upplevelser. Dessutom har det lokala kulturella livet mycket att erbjuda. Besök kända attraktioner i Barcelona såsom La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, etc. Ni får även möjlighet att njuta av Medelhavets kust, underbara klimat och utforska den lokala matkulturen. Här finns något för varje smak.

 

Körresa till Spanien och avkoppling på stranden i Barcelona.Gruppresa till Barcelona

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi tar hand om alla praktiska detaljer och planerar resan till tillsammans med er utifrån era önskemål, behov och budget. Vi ordnar kontakt med lokala körer och föreningar som delar era intressen och bistår vid evenemang och framträdanden. Vi ordnar hotell och transport samt tar hand om alla bokningar och reservationer för evenemang och aktiviteter som ni vill delta i. 

Vi vill tillsammans med er skapa en oförglömlig körresa till Barcelona som inspirerar och ger minnen för livet!

  

Priser från kr 2 495,-

 

Anpassat

Vi skräddarsyr ett program som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Festivaler? Konserter? Seminarium? Besök lokala föreningar?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 4 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Besöka lokala körer
 • Tour Sagrada Familia
 • Föreställning

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

   

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 6 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Besöka lokala körer
 • Festival
 • Föreställning

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet-kväll

Pris fra kr 4 495,-

Besök

Besök lokala grupper. För körer och föreningar på gruppresa till Barcelona.

Tänk er möjligheten att besöka lokala grupper med liknande intressen och talanger som er. Vi anordnar kulturellt utbyte och gör detta möjligt för er. Bekanta er med lokala grupper för att utbyta kunskap och erfarenheter. Delta i aktiviteter och evenemang tillsammans. Skapa vänskaper för framtiden.

Möjlighet att besöka lokala grupper med liknande intressen och talanger som er. Delta i aktiviteter och evenemang tillsammans.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Hotell

Bra anläggningar och hotell i Barcelona för körer och föreningar på gruppresa till Barcelona

Vi arbetar med utmärkta hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta kan inkludera konferenscentrum, mötesrum och auditorium. Flera hotell erbjuder även bassäng, gym, tennisbanor med tillgång till spa-avdelning, massage, spa, fysioterapi och mer. Kontakta oss i förväg om ni har särskilda behov. 

Vi arbetar med mycket bra hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta kan inkludera mötesrum, simbassäng, tennisbana, spa, etc.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Festivaler

Oförglömliga festivaler i Barcelona, för körer och föreningar på gruppresa till Barcelona

Barcelona är värd för ett antal spännande festivaler och gatufester. Vi kan ordna så att eran grupp får vara en del av dessa festligheter. En fantastisk möjlighet att komma nära lokalbefolkningen och lära känna deras kultur. Parader, mänskliga pyramider, fyrverkeri, kultur, dans, musik och mycket mer.

Barcelona är värd för ett antal spännande festivaler och gatufester. Ni får möjligheten att vara en del av dessa unika festligheter.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Seminarium

Intressanta seminarier i Spanien för gruppresa till Barcelona

Vi erbjuder seminarier utformade efter era behov. Olika yrkesverksamma i branschen ger föreläsningar och vi kan ordna flera praktiska workshops. Detta är en mycket bra plats för att träffas och utbyta erfarenheter. Det är lärorikt och inspirerande för en organisation att få insikt i hur andra tänker och agerar.

Delta i seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma i branschen ger föreläsningar och ni kan delta i olika workshops.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...