Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Basketball
 • 1

Träningsläger Basket Barcelona

Fantastiskt träningsläger för basket i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för basket i Barcelona. En rik och oförglömlig basketupplevelse med utmärkta träningsförhållanden, matcher mot lokala lag och möjlighet att titta på Barcelonas basketlag live!

Träningsläger Basket i Barcelona, SpanienTräningsläger Basket i Barcelona

Träningsläger utomlands kan vara så olika. Anledningen till varför vi erbjuder ett träningsläger för basket i Spanien är att vi vill erbjuda något extra, vi vill erbjuda en omfattande basketupplevelse! Upplevelsen av att titta på Barcelonas basketlag, ett av Europas bästa lag, live i Palau Blaugrana på Camp Nou. Se de riktigt stora stjärnorna kämpa, finta och slåss! Känn atmosfären, engagemanget och tävlingsinstinkten fylla hallen och låt er föras bort! Möjligheten att besöka Barcelona, en av världens mest spännande och populära städer som erbjuder sevärdheter, shopping och strandliv.

När ni reser på träningsläger tillsammans kommer ni älska att uppleva något mer än bara ett avlägset hotel och en idrottshall. På träningsläger i Barcelona kan ni vara med på en rad spännande aktiviteter och uppleva världsberömda sevärdheter. 

Träningar och turneringar basket i BarcelonaTräningar och Basket Turneringar i Barcelona

Bättre färdigheter, större spelförståelse samt starkare engagemang och sammanhållning är de önskade effekterna av ett träningsläger. Adventures Barcelona kan bidra med detta. Vi samarbetar med både små och stora spanska basketklubbar. Vi organiserar matcher mot spanska lag och organiserar mini-turneringar. Ni kan också få träna med lokala basketlag och utbyta tips och kunskaper. Professionella spanska tränare kan komma att hålla träningar för er, något som är inspirerande för både spelare och tränare. Ni kan också delta i olika workshops inom teknik, taktik m.m. Detta är en fantastisk möjlighet att lära av högkvalificerade utövare och tränare när ni är på träningsläger för basket i Barcelona. 

Träningsläger basket i SpanienTräningsläger Basket i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för basket i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för basket i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både spelare och tränare oförglömliga basketupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? En eller flera plan? Matcher? Spansk tränare? Akademi? Seminarium?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Match mot lokala motståndare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Två dagliga träningar
 • Match mot lokala motståndare
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden i Spanien på träningsläger för basket i Barcelona

Vi erbjuder utmärkta träningsområden med fina anläggningar för klubbar på träningsläger i Spanien. Inomhushallar av god standard med parkett, omklädningsrum och nödvändig utrustning. Några av hallarna har flera planer som kan beställas efter behov. Flera av våra hotell erbjuder egen spa-avdelning med möjlighet till massage, spa, fysioterapi och mer, såsom bassäng, mötesrum, fitnesscenter och tennisbanor.

Vi erbjuder mycket bra träningsområden med fina anläggningar. Inomhushallar av god standard med fler planer om så önskas.

Biljetter

Biljetter till Barcelonas matcher när ni är på träningsläger för basket i Spanien

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa spela basket. Att sitta några meter från världsstjärnor som ofta är många spelares förebilder och idoler är en underbar upplevelse. Den upplevelsen kan vi ge ert lag. Vi kan erbjuda biljetter för hela gruppen till Barcelonas hemmamatcher så att ni kan uppleva basket i världsklass på nära håll. Vi kan också erbjuda biljetter till andra sportevenemang i Spanien om så önskas.

Barcelona har ett av Europas bästa lag i basket. Upplev atmosfären och stjärnorna på nära håll. Vi ordnar biljetter till hela gruppen!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Matcher

Spela basket mot spanska lag på träningsläger för basket i Barcelona

En av höjdpunkterna vi kan erbjuda er är matcher mot lokala spanska lag. Det är alltid spännande när visslan går och kampen är på, men spänningen är extra stor när motståndaren på den andra planhalvan är från ett annat land. Lag från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi ordnar alla praktiska detaljer och försöker få till jämnstarka motståndare för att ge bästa möjliga utbyte genom matcherna.

Spela matcher mot lokala spanska lag. Spanska lag erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi ordnar det praktiska.

Seminarium

Delta i seminarier i Spanien på träningsläger för basket i Barcelona

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m.

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte på träningsläger för basket i Barcelona, Spanien

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbete med spanska tränare på träningsläger för basket i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägeret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Utrustning

Utrustning till träningsläger för basket i Barcelona, Spanien

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för de lag som kommit på träningsläger i Spanien. Om ni inte vill ta med er egen utrustning kan vi erbjuda grundläggande träningsredskap som västar, koner, bollar, etc. för er att använda. Vissa lag vill också ha vattenflaskor till träningar och matcher och vi kan ordna så att dessa är redo före varje träning och match. Olika grupper kan ha olika behov, så kontakta oss i förväg så ser vi vad vi kan ordna.

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för våra klubbar. Olika grupper har olika behov, så kontakta oss i förväg.

Turnering

Delta i basketturnering i Spanien på träningsläger för basket i Barcelona

Ett annat område som vi fokuserar på är turneringar. Vi arrangerar cup i Spanien mellan skandinaviska klubbar och spanska lag. Att möta olika lag från olika nationer ger stora upplevelser på planen och bra träningsutbyte. Vi fokuserar på mindre turneringar där antalet lag inte är för många. Det gör att lagen också kan samarbeta utanför matcherna, t.ex. genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Vi arrangerar cuper mellan skandinaviska och spanska lag. Samarbete även genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...