Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adrenalin og Sport i Barcelona
  • 1

Adrenalin och Idrott i Barcelona

Spännande och roliga aktiviteter i Barcelona!

Tempofylld racing, forsränning i Pyrenéerna, kajak, paintball, quad-körning, dykning, wakeboarding och mer. Unika upplevelser till bra priser! Res och få en upplevelse för livet! Känn pulsen bulta i tinningen och adrenalinet flöda genom kroppen. Pressa er själva till er yttersta gräns, känn kraften och känslan av att behärska den!

Teambuilding i Barcelona

Vi erbjuder aktiviteter i Barcelona som passar perfekt för teambuilding eller som ren underhållning. Söker du fart och spänning eller kanske att testa dina färdigheter? Med sitt underbara läge kan Barcelona erbjuda aktiviteter till havs, land och högt upp i det blå. Oavsett om det är fyrhjulingar, jetski, wakeboard eller fallskärmshopp som frestar, kommer pulsen att slå och ni kommer känna det i magen. Här finns allt för att kittla den tävlingsinriktade och testa gränserna med andra. Vi garanterar minnen för livet!

Adventures Barcelona hittar de aktiviteter som passar för er. Vi hand tar om bokningar, biljetter, transport och allt annat ni kan behöva. Vi vill skapa er drömresa!

ATV

Fartfylld ATV, fyrhjuling i Barcelona, Spanien

Om ni önskar att kombinera fart, spänning och nöje i ett och samma paket passar ATV perfekt. Om ni vill utforska naturen eller tävla och köra intensivt en dag ger ett race på en fyrhjuling oförglömliga upplevelser.

Om ni önskar att kombinera fart, spänning och nöje i ett och samma paket passar ATV perfekt.

Pris från 30€

Kajak

Åk med på kajaktur i Barcelona och Costa Brava, Spanien

Norr om Barcelona ligger den tuffa kusten kring Costa Brava. Med kajak får ni nära kontakt med imponerande klippformationer och det fantastiska undervattenslivet längs kusten. Med kajak kan ni verkligen utforska området. Ni når otillgängliga stränder, grottor och smala passager och ni får en dag av upplevelser.

Med kajak kan ni utforska Costa Brava. Ni når otillgängliga stränder, grottor och smala passager.

Pris från 29€

Dykning

Upplev snorkling och dykning i Barcelona och Costa Brava, Spanien

Ta en paus från storstadslivet, åk till Costa Brava och upplev magin under vattnet. Här hittar ni några av de bästa dykningsplatserna i Medelhavet. Förutom ett spännande djur- och växtliv kan ni även utforska grottor, tunnlar och skeppsvrak. Spännande upplevelser och utmaningar för både nybörjare och erfarna.

Res till Costa Brava och upplev magin under vattnet. Här hittar ni några av de bästa dykningsplatserna i Medelhavet.

Pris från 65€

Fallskärm

Prova på fallskärmshoppning i Barcelona och Costa Brava, Spanien

Det går knappast att få en större adrenalin-kick än genom att hoppa fallskärm. Om ni vill få hjärtat att pumpa är detta den ultimata utmaningen. Det finns flera bra möjligheter för fallskärmshopp för både nybörjare och erfarna, inklusive träningssimulator för de som inte vill hoppa ur planet.

Det går knappast att få en större adrenalin-kick än att hoppa fallskärm. Simulator för ni som inte vill hoppa från plan.

Pris från 239€

Go-Kart

Kör Go-kart på utomhus- och inomhusbana i Barcelona, Spanien

Go-kart är mycket populärt i Barcelonaområdet och det finns ett flertal bra gokart-banor här. Man kan välja mellan olika banor inomhus och utomhus, olika kartor och olika hastigheter. Ni kan välja att tävla på tid eller till och med grand prix.

Go-kart är populära och ni kan välja mellan olika banor, inomhus och utomhus, olika kartor och olika hastigheter.

Pris från 19€

Klättring

Klättra i berg och upplev klättring i Pyrenéerna nära Barcelona, Spanien

Strax norr om Barcelona ligger bergskedjan Pyrenéerna. Bergen erbjuder stora klättringsäventyr i underbara omgivningar. Här finns utmaningar anpassade till olika nivåer och åldersgrupper, från nybörjare till erfarna. Vi arbetar med instruktörer på hög nivå som kommer att hjälpa er att nå era mål och toppar, på ett säkert och bra sätt. 

Bergskedjan Pyrenéerna norr om Barcelona, erbjuder klättring i vackra och natursköna omgivningar.

Pris från 69€

Boards

Fart och spänning på wakeboard i Barcelona

Wakeboard med kabel är för er som gillar action på vattnet. Ni håller er fast i en tråd som påminner om en T-lift från skidbacken. Ni kommrr ha roligt i en otrolig hastighet. Längs rutten finns det flera hopp och hinder som ni kan prova på, olika spår och svårighetsgrader från nybörjare till proffs.

Wakeboard med kabel är för er som gillar action på vattnet. Det finns olika rutter med svårighet från nybörjare till proffs.

Pris från 18€

Surfing

Testa att vindsurfa på stranden i Barcelona och Costa Brava, Spanien

Vill ni rida på vågorna med vinden i ryggen och havet sprutandes i ansiktet? Då är det vindsurfing som gäller. Först får ni en grundlig introduktion och handledning av instruktören, sedan är det bara att komma upp på brädan och testa dina färdigheter. Vi kan lova er en dag av skoj och spänning, och mycket skratt.

Vill ni rida på vågorna med vinden i ryggen och havet sprutandes i ansiktet? Då är det vindsurfing som gäller.

Pris från 49€

Cykling

Terrengsykling og mountain bike i Pyreneene, nær Barcelona, Spania

Mountainbike är det perfekta sättet att uppleva det underbara katalanska landskapet och få lite action. Tillsammans med en guide kommer ni utforska naturen i området Penedés och får en dag full av utmaningar och stora äventyr.

Cykling är det perfekta sättet att uppleva det underbara katalanska landskapet och samtidigt få lite action.

Pris från 25€

Jetski

Prova på snabba jetski i Barcelona, Spanien

Drömmer ni om om att flyga över havet på en jetski? Vi ger er den möjligheten. En certifierad instruktör kommer att ge er en kort säkerhetsinstruktion och sen är det bara att köra loss. Gasa, dansa över vågorna och gör tricks. Var beredd på en våt och otroligt rolig upplevelse fylld med action, fart och spänning hela dagen! 

Drömmer ni om köra vattenskoter? Gör er redo för en våt och rolig upplevelse fylld med action!

Pris från 100€

Forsränning

Spännande forsränning i Pyrenéerna nära Barcelona, Spanien

Forsränning ger både en adrenalinkick och en stor chans för både samarbete och skoj. I bergskedjan Pyrenéerna kan ni hitta floder för olika nivåer. Ta med gruppen ut i den underbare naturen och ge er själva utmaningar som kommer att stärka både sammanhållningen bland er och stämningen i gruppen.

Forsränning ger både adrenalinkick och möjlighet för samarbete och skoj. Pyrenéerna erbjuder forsränning på olika nivåer.

Pris från 41€

Kiting

Prova skärmflygning i Barcelona och Costa Brava, Spanien

Skärmflygning är helt enkelt något som måste prövas. Det är svårt att förklara känslan man får när man visslar bort över vattnet i hög fart och hoppar på vågorna. Vi erbjuder kurser och evenemang anpassade till både nybörjare och erfarna. Våra duktiga instruktörer skapar fantastiska upplevelser på vågorna.

Skärmflygning är en underbart spännande och rolig aktivitet. Vi erbjuder kurser för både nybörjare och erfarna.

Pris från 120€

Motor

Kör racerbil, Ferrari, Porsche och sportbilar på Circuit Catalunya nära Barcelona

Vi erbjuder en mängd gruppaktiviteter inom motorsport. Motorcyklar, racingbilar, gatubilar, bankörning, offroad m.m. Olika former av tävlingar och evenemang. Testa era körkunskaper på Circuit Catalunya med en Porsche, Ferrari eller racingbil.

Vi erbjuder aktiviteter inom motorsport. Testa era färdigheter på bana med en Porsche, Ferrari eller racingbil.

Pris från 69€

Paintball

Testa adrenalinfylld paintball i Barcelona, Spanien

En paintball-match tenderar att få upp både tävlingsinstinkten och stämningen i gruppen. Det finns inte mycket som slår känslan av att smyga upp bakom din tränare/lärare/chef/vän och skjuta honom med färgbollar. Ni kan välja mellan flera spännande tävlingsformer och platser, både utomhus och inomhus.

Paintball höjer stämningen i gruppen. Välj från en mängd spännande tävlingsformer.

Pris från 25€

Sport

Testa strandsporter på stranden i Barcelona, Costa Brava, Spanien

Det är trevligt att tillbringa en dag på stranden när ni reser söderut, men dagen kommer att bli ännu bättre med lite utmaningar och tävlingar med goda vänner och kollegor. Vi erbjuder roliga aktiviteter som kräver samarbete, hög ansträngning och engagemang. Vara redo för en dag med intensiva spel och lekar på stranden.

Tillbringa en dag på stranden. Vi erbjuder roliga aktiviteter som kräver samarbete, intensitet och engagemang.

Pris från 29€

Vattenskidor

Köra vattenskidor i park eller på havet i Barcelona, Spanien

Frestar idén att glida över vattenytan så vattnet sprutar? Göra spännande tricks och hopp? Då är det bara att ta tillfället i akt, sätta på ett par vattenskidor, fäst linan i båten och kör iväg. Det blir en blöt dag med mycket fart och spänning. Vi erbjuder vattenskidor både i vattenparken och i det fria till sjöss. 

Vi erbjuder vattenskidor både i vattenparken och i det fria till sjöss. Fräs iväg över vattenytan, gör trick och hopp!

Pris från 18€