Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Andre Idretter
 • 1

Träningsläger Andra Sporter

Fantastiska träningsläger för landhockey, rugby, golf och andra sporter i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er skräddarsydda träningsläger för landhockey, rugby, golf och andra sporter. En omfattande sportupplevelse med utmärkta träningsförhållanden, matcher mot lokala lag och idrottare, samarbete med spanska tränare och möjlighet att se elitsport live! Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger i Spanien, utmärkta träningsförhållanden för alla sporter i BarcelonaSkräddarsydda träningsläger

Vare sig er sport är stor eller liten finns det en stor chans att hitta likasinnade i Barcelona. Spanjorer är förtjusta i sport och många olika sporter utövas här. Vi kan skräddarsy träningsläger för alla typer av sporter. Det är utmärkta träningsförhållanden året runt i Barcelona och vid många stora träningsanläggningar. Här kan ni få en fantastisk vistelse både sportsligt och socialt. Barcelona är en av världens mest spännande och populära städer. När ni reser på träningsläger tillsammans kommer ni vilja uppleva något mer än bara ett avlägset hotell och en idrottsarena. Ni kan kombinera träningar med en mängd spännande aktiviteter och uppleva de världsberömda sevärdheterna i Barcelona. Staden är ofta värd för sportevenemang och vi kan få tag i biljetter för de stora evenemangen.

Träningsläger Landhockey i Barcelona, SpanienTräningsläger Landhockey

Landhockey är mycket populärt i Spanien och många landhockeyklubbar av hög kvalitet huserar i Barcelona. Spanska landhockeyklubbar och tränare har ett gott rykte och många landhockeylag kommer till Spanien på träningsläger. Träningsläger för landhockey i Barcelona ger er möjlighet att få kontakt med lokala spanska klubbar, tränare och spelare, samt ger er möjligheten att utbyta erfarenheter och kunskaper. Att träna tillsammans med och tävla mot andra är både motiverande och berikande, speciellt när ni kommer från olika sportkulturer. Vi hjälper er även med deltagande i turneringar och organiserar matcher mot lokala klubbar. 

Träningsläger golf i Barcelona, SpanienTräningsläger Rugby i Barcelona

Vi erbjuder er skräddarsydda träningsläger för rugby i Barcelona. Här får ni utmärkta träningsförhållanden under hela året och en möjlighet att samarbeta med lokala spanska tränare, klubbar och spelare. Vi organiserar matcher mot lokala lag och erbjuder spanska gästtränare. Ett bra sätt att utbyta erfarenheter och kunskap! Vi kan erbjuda mycket bra anläggningar för rugby både i Barcelona och i flera av kuststäderna strax utanför Barcelona. Träningsläger kan kombineras med spännande aktiviteter inom adrenalinfylld sport och teambuilding.


Treningsleir Golf i Barcelona, Spania

Träningsläger Golf i Barcelona

Spanien är en underbar destination för golf. Träningsläger för golf i Barcelona ger er möjlighet att spela golf året runt i ett milt och härligt klimat. Det finns ett flertal begåvade spelare och lagledare inom golf i Spanien och ni kommer att ha möjlighet att samarbeta med samt tävla mot några av dessa. Vi underlättar även kunskaps- och färdighetsutbyten mellan era golfspelare på träningsläger och lokala golfspelare. Barcelona erbjuder bra kurser och anläggningar och lovar en fantastisk vistelse. Ni behöver inte vara professionella golfare för att komma till Barcelona och spela golf. Vi erbjuder golfresor för alla typer av golfare och på alla nivåer. Kontakta oss så vi kommer att skräddarsy ett erbjudande till er. 

Träningsläger i SpanienTräningsläger i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för alla sporter i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både spelare och tränare oförglömliga sportsupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Flybiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Inomhus/utomhus? Matcher? Spansk tränare? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Match mot lokala motståndare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

 

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Dagliga träningar
 • Match mot lokala motståndare
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden på träningsläger i Barcelona, Spanien

Vi erbjuder utmärkta träningsområden för klubbar på träningsläger i Spanien. Utomhus kan ni välja mellan både konstgräsplaner och naturlig gräsplan i olika storlekar. Inomhushallar av hög standard, med parkettgolv, och alla nödvändiga bekvämligheter. Flera av våra hotell erbjuder egen spa-avdelning med möjlighet till massage, spa, fysioterapi och mer, såsom bassäng, mötesrum, träningscenter och tennisbanor.

Vi erbjuder utmärkta träningsområden för klubbar på träningsläger i Spanien. Utomhus- och inomhushallar av god standard, och fler banor om så önskas.

Biljetter

Billetter til Barcelona kamp mens dere er på treningsleir i Barcelona, Spania

Vi ger er möjligheten att delta i en stor fotbollsfest på Camp Nou! Se världens bästa fotbollsspelare som Messi och Neymar på nära håll. Upplev stämningen tillsammans 100 000 åskådare på Camp Nou när Barca-hymnen ljuder på arenan. Vi ordnar biljetter för hela laget till Barcelonas hemmamatcher så att ni kan uppleva fotboll i världsklass! Vi ordnar även biljetter till andra evenemang i Spanien om så önskas.

Delta i en stor fotbollsfest på Camp Nou! Se världens bästa fotbollsspelare som Messi och Neymar på nära håll, och njuta av atmosfären!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Matcher

Spela matcher mot lokala lag på träningsläger i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi kan erbjuda er är matcher mot spanska lag. Det är alltid spännande när visslan går och kampen är på, men spänningen är extra stor när motståndaren på den andra planhalvan är från ett annat land. Lag från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla praktiska detaljer och försöker få till jämnstarka motståndare för att ge bästa möjliga utbyte genom matcherna.

Spela spännande matcher mot lokala spanska lag. Spanska lag erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi ordnar det praktiska.

Seminarium

Delta i seminarier i Spanien på träningsläger i Barcelona

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m..

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Expterter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Utrustning

Utrustning vid träningsläger i Barcelona, Spanien

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för de lag som kommit på träningsläger i Spanien. Om ni inte vill ta med er egen utrustning kan vi erbjuda grundläggande träningsredskap som västar, koner, bollar, etc. för er att använda. Vissa lag vill också ha vattenflaskor till träningar och matcher och vi kan ordna så att dessa är redo före varje träning och match. Olika grupper kan ha olika behov, så kontakta oss i förväg så ser vi vad vi kan ordna.

Vi har olika sorters utrustning tillgänglig för våra klubbar på träningsläger. Olika grupper har olika behov, så kontakta oss i förväg.

Tränare

Samarbeta med spanska tränare på träningsläger i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte med lokala klubbar på träningsläger i Barcelona, Spanien

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien. 

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Turnering

Delta i turneringar och cuper på träningsläger i Barcelona, Spanien

Ett annat område som vi fokuserar på är turneringar. Vi arrangerar cup i Spanien mellan skandinaviska klubbar och spanska lag. Att möta olika lag från olika nationer ger stora upplevelser på planen och bra träningsutbyte. Vi fokuserar på mindre turneringar där antalet lag inte är för många. Det gör att lagen också kan samarbeta utanför matcherna, t.ex. genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Vi arrangerar cuper mellan skandinaviska och spanska lag. Samarbete även genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...