Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Sykling
 • 1

Träningsläger Cykling Barcelona

Fantastiskt träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien!

Vi erbjuder er ett underbart träningsläger för cykling och mountainbiking i Barcelona. På träningsläger för cykling får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska cyklisterna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien

Träningsläger Cykling

Träningsläger utomlands kan vara så olika. Anledningen till varför vi erbjuder träningsläger för cykling i Barcelona är att vi vill erbjuda något extra, vi vill erbjuda en omfattande sportupplevelse! Upplevelsen att träna i en av världens bästa cykelnationer, chansen att samarbeta med lokala spanska cykelklubbar, träningar tillsammans med spanska cyklister där ni kan utbyta kunskaper och erfarenheter. Få tips och råd av professionella spanska tränare som kan hjälpa er att ta nästa steg inom er sport. Besök Barcelona, en av världens mest spännande och populära städer som erbjuder sevärdheter, shopping och strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besök andra stora idrottsevenemang.

När ni reser på träningsläger tillsammans kommer ni älska att uppleva något mer än bara ett avlägset hotell. På träningsläger för cykling i Barcelona kan ni vara med på ett flertal spännande aktiviteter, uppnå sportsliga framsteg och skapa minnen för livet!

Cykling och Mountainbike

Cykling och mountainbike i Pyrenéerna, nära Barcelona, Spanien

Cykling är mycket populärt i Spanien och det finns många cykelklubbar av mycket hög kvalitet i Barcelona. Många unga duktiga cyklister kommer till Spanien på träningsläger. Vi kan erbjuda er utmärkta träningsförhållanden året runt och en mängd utmärkta träningsområden runt i Barcelona. Costa Brava och Pyrenéerna erbjuder cykeläventyr av sällsynt form. Vi hjälper er även med deltagande i cykelevenemang och tävlingar i Spanien, både för cykling och mountainbike. Träningsläger för cykling i Barcelona ger er möjlighet att få kontakt med lokala spanska klubbar, tränare och idrottare, samt ger er möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskaper. Att träna tillsammans med och tävla mot andra utövare är både motiverande och berikande, speciellt när ni kommer från olika sportkulturer. Vi erbjuder olika seminarier med kunniga föreläsare och relevanta teman.

Barcelona är en stor idrottsstad och var värd för sommar-OS 1992. Staden erbjuder ett antal fantastiska sportanläggningar och en stolt sporthistoria. Vi kan erbjuda er utmanande sträckor i det spännande landskapet, gym, fysioterapi och alla nödvändiga bekvämligheter. Ni kan välja att bo och träna i Barcelona eller i en av de andra stora städerna nära Barcelona. Detta är en fantastisk möjlighet att samarbeta med duktiga spanska idrottare! Träningsläger i Barcelona kan vara en höjdpunkt på året och är en stor arena för både atletiska framsteg och för att stärka sammanhållningen i klubben.

Träningsläger Cycling i Spanien Träningsläger Cykling i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för cykling i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för cycling i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både cyklister och tränare oförglömliga cykelupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Anläggningar? Flybiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Tävlingar? Spansk tränare? Träningscenter? Seminarium??
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Träningar med lokala cyklister

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Dagliga träningar
 • Träningar med lokala cyklister
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden på träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien

Vi erbjuder spektakulära träningsrutter i vacker natur på träningsläger för cykling i Barcelona. Områdena runt Barcelona, som Costa Brava och Pyrenéerna, är mycket lämpliga för cykling och mountainbike. Flera av våra partnerhotell erbjuder egen spa-avdelning med möjlighet till massage, spa, fysioterapi och mer, såsom bassäng, mötesrum och träningscenter.

Vi erbjuder spektakulära träningsrutter i de vackraste landskap nära Costa Brava eller Pyrenéerna på träningsläger för cykling i Barcelona.

Biljetter

Se cykling i Spanien medan ni är på träningsläger i Barcelona

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Att sitta några meter från världsstjärnor som ofta är många idrottares förebilder och idoler är en underbar upplevelse. Den upplevelsen kan vi ge er. Se världens bästa cyklister i La Vuelta, Spanien Runt. Vi kan också erbjuda biljetter till andra sportevenemang i Spanien, såsom att se FC Barcelona spela fotboll match på Camp Nou. 

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Vi ordnar biljetter så att ni kan se de största stjärnorna på nära håll!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Tävla

Delta i cykeltävlingar på träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi erbjuder är tävlingar mot duktiga spanska cyklister. Det är alltid spännande att tävla men spänningen är extra stor om motståndarna är från andra länder. Cyklister från Spanien håller hög nivå, ger stora utmaningar och ger stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla bekvämligheter så att ni kan fokusera på att få ut mesta möjliga av tävlingarna.

Vi erbjuder tävlingar mot begåvade spanska cyklister. Cyklister från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och en stor idrottslig upplevelse.

Seminarium

Delta i seminarier på träningsläger för cykling i Barcelona

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m..

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte med lokala klubbar i Spanien på träningsläger för cykling

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbete med spanska tränare på träningsläger för basket i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och cyklister.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och cyklister.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Mountain Bike

Träningsläger för mountainbike i Barcelona, Spanien

Vi kan erbjuda träningsläger för mountainbike i Barcelona. Det är utmärkta träningsförhållanden runt Barcelona och inte minst i bergskedjan Pyrenéerna. Ni kan välja att ha bas i Barcelona eller i några av de vackraste bergsbyarna i Pyrenéerna. Reser ni på träningsläger till Barcelona får ni ett stort sportsligt utbyte och unika upplevelser i naturen!

Skräddarsytt träningsläger för mountainbike i unika omgivningar kring Pyrenéerna.

Pyrenéerna

Utmärkta träningsförhållanden i Pyrenéerna på träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien

Den natursköna fjällkedjan Pyrenéerna ligger bara några timmars bilfärd från Barcelona. Flera etapper av La Vuelta, Spanien runt, går genom Pyrenéerna. Här kan ni träna i mycket vackra omgivningar och få stora sportsliga utmaningar både för traditionell cykling och mountainbiking. Vi skräddarsyr träningsläger för cykling utifrån era önskemål och behov, och ordnar det praktiska så att ni kan njuta av landskapet och sportsliga framsteg. 

Pyrenéerna, bara några timmar med bil från Barcelona, erbjuder stora sportsliga utmaningar både för traditionell cykling och mountainbiking.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...