Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Fotball
 • 1

Träningsläger Fotboll Barcelona

Fantastiskt träningsläger för fotboll i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för fotboll i Barcelona. En rik och oförglömlig fotbollsupplevelse med utmärkta träningsförhållanden, matcher mot lokala lag, träningar med Espanyols eller Barcelonas fotbollsakademier och inte minst uppleva Barcelona med Messi, Neymar och Suarez på Camp Nou!

Träningsläger Fotboll i Barcelona, Spanien

Träningsläger Fotboll i Barcelona

Träningsläger för fotboll utomlands kan vara så många saker. Vissa väljer att resa på träningsläger till Turkiet eller Portugal. I Turkiet kan ni få ett fint och avsides liggande charterhotell med en bra träningsplan. Anledningen till varför vi erbjuder träningsläger för fotboll i Spanien är att vi vill erbjuda er något extra, vi vill erbjuda er en omfattande fotbollsupplevelse!

Upplevelsen att se Messi och Neymar visa upp sig framför 100 000 galna fotbollsfans. Känn atmosfären, passionen och njut av fotboll i världsklass på nära håll. Vi kan erbjuda er en unik möjlighet att träna på La Masia, Camp Nou, akademin för FC Barcelona och RCD Espanyols professionella akademi. En unik möjlighet att lära av de bästa och få visa upp er talang! I Barcelona kan ni också spela mot duktiga lokala spanska lag och få optimalt träningsutbyte. Kostnaden är lite högre i Spanien, men innehållet är något helt annat. Ett sportupplägg som detta får ni inte i andra länder!

Dessutom är Barcelona en av de mest spännande och populära städerna i världen. När ni reser på en resa tillsammans kommer ni vilja uppleva något mer än ett avlägset hotell och en träningsplan. Barcelona erbjuder en mängd spännande aktiviteter och sevärdheter. Spanien är också ett säkert land att resa till. Spanjorerna är vänliga och tillmötesgående och här slipper flicklag att uppleva oönskad uppmärksamhet och obehag på gatorna, som vissa tyvärr upplever på träningsläger i Turkiet.

Det optimala sportsliga och sociala utbytet får ni av ett träningsläger i Barcelona.

Träningar och Fotboll Turneringar i Barcelona

Träningar och Fotboll Turneringar i Barcelona

Det är utmärkta träningsförhållanden för fotboll i Spanien året runt. På träningsläger i Spanien slipper ni snö och halka. Ni kan välja mellan en eller flera dagliga träningar och mellan konstgräs eller naturligt gräs. Vi ordnar en eller flera matcher mot de lokala spanska lagen och erbjuder deltagande i lokala turneringar. Att möta andra fotbollslag från Spanien är både lärorikt och inspirerande och en viktig del av ett träningsläger i Spanien.

Vi arbetar nära akademierna tillhörande FC Barcelona och RCD Espanyol. Våra lag får komma på besök på deras fotbollsskolor. Här får ni en eller flera fotbollsträningar i deras anläggning och kommer att instrueras av akademiens egna professionella tränare. Dessutom erbjuder klubbarna seminarium inom teknik, taktik, spelstil, etc. och de berättar om sin fotbollsfilosofi, hur de arbetar och hur de spelar fotboll. Detta är lärorikt och inspirerande för både spelare och tränare på träningsläger i Barcelona.

 

Träningsläger Fotboll i Spanien

Träningsläger Fotboll i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för fotboll i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för fotboll i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både spelare och tränare oförglömliga fotbollsupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Natur / konstgräs? Matcher? Spansk tränare? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 795,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Match mot lokala motståndare
 • Träning RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 495,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Två dagliga träningar
 • Match mot lokala motståndare
 • Träning RCD Espanyol akademi
 • Seminarium RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris fra kr 4 995,-

Akademi

Besök Barcelonas och Espanyols akademier på träningsläger för fotboll, Spanien

Vi arbetar med RCD Espanyol och FC Barcelona och våra lag kan få träna på deras akademier i en eller flera dagar. Där får ni träna med nära övervakning av akademiens egna tränare. Ni kan välja ett fokusområde för träningarna och kan delta på olika seminarier inom teknik, taktik, spelstil m.m. Detta är en fantastisk möjlighet att dra lärdom av de bästa klubbarna i Spanien och i världen, och kanske även få visa upp sig!

Vi arbetar med RCD Espanyol och FC Barcelona och våra lag kan få träna på deras akademier tillsammans med deras professionella tränare.

Matcher

Spela matcher mot spanska lag på träningsläger för fotboll i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi kan erbjuda er är matcher mot spanska lag. Det är alltid spännande när visslan går och kampen är på, men spänningen är extra stor när motståndaren på den andra planhalvan är från ett annat land. Lag från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla praktiska detaljer och försöker få till jämnstarka motståndare för att ge bästa möjliga utbyte genom matcherna.

Spela spännande matcher mot lokala spanska lag. Spanska lag erbjuder stora utmaningar och stora idrottsliga utbyten. Vi ordnar det praktiska.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Anläggningar

Utmärkta träningsförhållanden i Spanien på träningsläger i Barcelona

Vi erbjuder utmärkta träningsmöjligheter i Spanien med fina anläggningar för de lag som kommit på träningsläger. Ni kan välja mellan både konstgräsplaner och naturlig gräsplan i olika storlekar. Om det finns ett behov av andra träningsanläggningar såsom inomhushallar kan även det ordnas. Flera av våra hotell erbjuder även spa-avdelning med massage och fysioterapi, samt bassäng, mötesrum, träningscenter och tennisbanor.

Vi erbjuder utmärkta träningsmöjligheter i Spanien med fina anläggningar. Konstgräsplaner och naturlig gräsplan i olika storlekar.

Seminarium

Delta i seminarier på träningsläger för fotboll i Barcelona, Spanien

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m.

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshopss.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte med lokala klubbar på träningsläger för fotboll i Barcelona

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbete med spanska tränare på träningsläger för fotboll i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och spelare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Barcelona

Biljetter till Barcelonas matcher på Camp Nou under träningsläger för fotboll i Spanien

Vi ger er möjligheten att delta i en stor fotbollsfest på Camp Nou! Se världens bästa fotbollsspelare som Messi och Neymar på nära håll. Upplev stämningen tillsammans med 100 000 åskådare på Camp Nou när Barcelonas hyllningssång ljuder över arenan. Vi ordnar biljetter för hela laget till Barcelonas hemmamatcher så att ni kan uppleva fotboll i världsklass! Vi ordnar även biljetter till andra evenemang i Spanien om så önskas.

Delta i en stor fotbollsfest på Camp Nou! Se världens bästa fotbollsspelare som Messi och Neymar på nära håll, och njut av atmosfären!

Turnering

Delta i fotbollsturneringar och cuper på träningsläger för fotboll i Barcelona

Ett annat område som vi fokuserar på är turneringar. Vi arrangerar cup i Spanien mellan skandinaviska klubbar och spanska lag. Att möta olika lag från olika nationer ger stora upplevelser på planen och bra träningsutbyte. Vi fokuserar på mindre turneringar där antalet lag inte är för många. Det gör att lagen också kan samarbeta utanför matcherna, t.ex. genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Vi arrangerar cuper mellan skandinaviska och spanska lag. Samarbete även genom gemensamma träningar, seminarier och evenemang.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...