Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppetur til Barcelona, Spania
 • 1

Gruppresa till Barcelona

Fantastisk gruppresa till Barcelona, Spanien!

Adventures Barcelona skräddarsyr oförglömliga gruppresor till Barcelona. Unika upplevelser till bra priser! Staden är på många sätt den perfekta destinationen. Här kan ni kombinera sightseeing, shopping och strandliv. Ni kan välja mellan en mängd olika spännande aktiviteter, utflykter och kan delta i festivaler och evenemang. Allt i ett milt och behagligt medelhavsklimat.

Tjejresa till Barcelona, Spanien.

Tjejresa

Att resa på tjejresa tillsammans med goda vänner kan vara en underbar upplevelse. Barcelona är en perfekt destination för en sådan gruppresa. Staden har ett stort utbud av konst och kultur samt en mängd spännande aktiviteter. Vi har även ett antal erbjudanden inom gastronomi och nöje. Här kan ni njuta av god mat och dryck, vin- och cavaprovning på de lokala vingårdarna eller utforska de lokala delikatesserna på tapas-tur. Efter en lång dag kan ni koppla av på spa med en massage. Shopping hör också till en tjejresa till Barcelona. Här kan ni hitta stora modehus, världsberömda shoppinggator samt små och stora butiker med breda utbud och överkomliga priser. Stränderna ligger en kort promenad bort där ni kan bada och njuta av solen. 

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi tar hand om alla praktiska detaljer och planerar gruppresan tillsammans med er utifrån era önskemål, behov och budget. Vi ordnar hotell, transport samt tar hand om alla bokningar och reservationer för evenemang och aktiviteter som ni vill delta i. Tillsammans med er vill vi skapa en oförglömlig tjejresa till Spanien som ger upplevelser och minnen för livet!

Grabbresa till Barcelona, Spanien, med biljetter till FC Barcelona-match, sightseeing och spännande aktiviteter.

Grabbresa

En grabbresa till Barcelona tillsammans med goda vänner kan vara en av årets stora höjdpunkter! Staden erbjuder det mesta, fart och spänning, attraktioner, strandliv och stora äventyr. Vi kan erbjuda spännande adrenalinfyllda aktiviteter och sporter. En grabbresa till Barcelona bör vara en fotbollsfest, besök Camp Nou för att se Messi och Neymar på nära håll, känn stämningen med 100 000 åskådare på läktarna och upplev intensiteten i världens kanske bästa fotbollsliga. På Circuit Catalunya kan ni testa er skicklighet bakom ratten i en Porsche, Ferrari eller racingbil. Eller vad sägs om en rolig bubble football-match eller ett Amazing Race genom Barcelonas gator? Här finns något för varje smak.

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi tar hand om alla praktiska detaljer och planerar gruppresan tillsammans med er utifrån era önskemål, behov och budget. Vi ordnar hotell, transport samt tar hand om alla bokningar och reservationer för evenemang och aktiviteter som ni vill delta i. Tillsammans med er vill vi skapa en fantastisk och minnesvärd grabbresa till Spanien!

Förening på gruppresa och temaresa till Barcelona, Spanien.

Föreningar och andra grupper

Adventures Barcelona anordnar resor till spännande Barcelona för alla typer av grupper och föreningar. Vi ordnar också så att ni kan möta lokala föreningar eller grupper som delar era intressen och passioner. Tillsammans kan ni utbyta kunskaper och erfarenheter. Oförglömliga möten kan ske vid gruppresor till Barcelona och ni kan skapa vänskaper och minnen för livet!

Barcelona erbjuder stora historiska och kulturella upplevelser, både inom musik och konst. Stora festivaler och evenemang präglar staden vid olika tidpunkter under hela året. Dessutom kan ni besöka ett antal berömda attraktioner i Barcelona såsom La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, etc. Vi organiserar också utflykter till mysiga städer och intressanta platser i området runt Barcelona och längs Costa Brava-kusten på våra gruppresor.  

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi tar hand om alla praktiska detaljer och planerar gruppresan tillsammans med er utifrån era önskemål, behov och budget. Vi ordnar hotell, transport samt tar hand om alla bokningar och reservationer för evenemang och aktiviteter som ni vill delta i. Tillsammans med er grupp eller förening vill vi skapa en oförglömlig gruppresa till Spanien!

 

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett program som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Festivaler? Konserter? Seminarium? Besök lokala föreningar?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 4 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Konsert
 • Tour Sagrada Familia
 • Spa

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble FootballPris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 6 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Konsert
 • Festival
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet-kväll

Pris fra kr 4 495,-

Besök

Besök lokala grupper. För körer och föreningar på gruppresa till Barcelona.

Tänk er möjligheten att besöka lokala grupper med liknande intressen och talanger som er. Vi anordnar kulturellt utbyte och gör detta möjligt för er. Bekanta er med lokala grupper för att utbyta kunskap och erfarenheter. Delta i aktiviteter och evenemang tillsammans. Skapa vänskaper för framtiden.

Möjlighet att besöka lokala grupper med liknande intressen och talanger som er. Delta i aktiviteter och evenemang tillsammans.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Hotell

Bra anläggningar och hotell i Barcelona för körer och föreningar på gruppresa till Barcelona

Vi arbetar med utmärkta hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta kan inkludera konferenscentrum, mötesrum och auditorium. Flera hotell erbjuder även bassäng, gym, tennisbanor med tillgång till spa-avdelning, massage, spa, fysioterapi och mer. Kontakta oss i förväg om ni har särskilda behov. 

Vi arbetar med mycket bra hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta kan inkludera mötesrum, simbassäng, tennisbana, spa, etc.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Festivaler

Oförglömliga festivaler i Barcelona, för körer och föreningar på gruppresa till Barcelona

Barcelona är värd för ett antal spännande festivaler och gatufester. Vi kan ordna så att eran grupp får vara en del av dessa festligheter. En fantastisk möjlighet att komma nära lokalbefolkningen och lära känna deras kultur. Parader, mänskliga pyramider, fyrverkeri, kultur, dans, musik och mycket mer.

Barcelona är värd för ett antal spännande festivaler och gatufester. Ni får möjligheten att vara en del av dessa unika festligheter.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Seminarium

Intressanta seminarier i Spanien för gruppresa till Barcelona

Vi erbjuder seminarier utformade efter era behov. Olika yrkesverksamma i branschen ger föreläsningar och vi kan ordna flera praktiska workshops. Detta är en mycket bra plats för att träffas och utbyta erfarenheter. Det är lärorikt och inspirerande för en organisation att få insikt i hur andra tänker och agerar.

Delta i seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma i branschen ger föreläsningar och ni kan delta i olika workshops.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...