Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Studietur til Barcelona, Spania
 • 1

Studieresor till Barcelona

Fantastisk studieresa till Barcelona, Spanien!

En studieresa till Barcelona kombinerar akademisk utdelning med spännande sociala aktiviteter. Barcelona är den perfekta destinationen för en studieresa. Vi kan skräddarsy programmet med akademiskt relevant innehåll, företagsbesök, teambuilding, workshops och mycket mer. Dessutom kan ni njuta av allt som Barcelona har att erbjuda i området i form av aktiviteter, upplevelser, sightseeing, shopping och strandliv. I Barcelona får ni oförglömliga upplevelser till bra priser!

Studieresa till Barcelona, Spanien

Studieresa till Barcelona för företag och organisationer

Vi skräddarsyr studieresor till Barcelona för företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vissa vill ha ett starkt fokus på yrkesmässig verksamhet, medan andra vill ha mestadels sociala aktiviteter. Tillsammans hittar vi den bästa kombinationen för just er. Ni får komma i kontakt med den utländska akademiska miljön samt får inspiration och yrkesmässig påfyllnad. Vi kan organisera besök till lokala företag och deltagande i relevanta seminarier. Vi skräddarsyr studieresan så att ni får det innehåll ni vill ha. Vi har skapat innehållsrika och unika program anpassade för kommunala myndigheter, IT-företag, daghem, skolor, kockar, arkitekter och olika företag från näringslivet.

Vi erbjuder även spännande sociala aktiviteter i Barcelona för att passa alla typer av grupper. Vi har ett flertal erbjudanden inom adrenalin och sport, events och sightseeinggastronomi och nöye och teambuilding och kurser. Stora möjligheter att göra något annorlunda och roligt tillsammans som t.ex. teambuilding-trail, vin- och cavaprovning, gourmet-kväll, motorsport, kajakpaddling, se FC Barcelona på Camp Nou och mycket mer. Delta i aktiviteter för att förstärka sammanhållningen, bättra på er kommunikation eller helt enkelt bara ha kul tillsammans. Tillsammans med er kan vi hitta den perfekta blandningen mellan professionellt och socialt innehåll, och skapa en oförglömlig studieresa till Barcelona. 

Studieresa till Barcelona för studenter

Studieresa till Barcelona för universitet och högskolor

Vi erbjuder egna studieresor för studenter från högskolor och universiteter. Barcelona har flera internationellt hyllade universitet och studiemiljöer. Vi arrangerar studiebesök så att ni har möjlighet att uppleva de motsvarande studierna i Barcelona. Att möta spanska studenter inom samma ämnesområde är både spännande och lärorikt samt ger er studieresa en extra akademisk dimension. Ni får möjlighet att besöka den forskningsmiljö och de företag som är relevanta för era studier. Det är spännande att se hur internationella företag arbetar och ni får chansen att knyta några kontakter för framtiden. Vi har skapat speciella studieresor för byggstudenter, konststudenter, IT-studenter, lärarstudenter och för andra typer av studier. Vi skräddarsyr studieresan till Barcelona baserat på era önskemål och behov, och anpassar upplägget så att ni får resan ni drömmer om. 

Dessutom kan ni välja mellan en mängd olika sociala aktiviteter när ni är på studieresa i Barcelona. Få en riktig adrenalinkick med ATV, forsränning, wakeboard eller någon av de andra action-packade aktiviteterna. Se FC Barcelona med Messi och Neymar på Camp Nou och känn stämningen bland 100 000 åskådare. Skratta loss med en otroligt rolig bubble football-match. Utforska Barcelona på ett nytt och spännande sätt med Amazing Race. Möjligheterna är många och upplevelserna stora när ni reser på en studieresa till Barcelona. Låt oss tillsammans skapa er drömresa!

 

Studietur til Barcelona - Boblefotball og andre morsomme aktiviteter

Adventures Barcelona

Adventures Barcelona vill skräddarsy en perfekt studieresa till Barcelona för er. Vi arbetar med lokala företag, skolor och universitet så att er grupp kan få komma på besök och få en unik akademisk utdelning under er studieresa. Vi tar hand om de praktiska detaljerna som boende, transport, bokning m.m. så att ni kan koppla av och njuta av en oförglömlig studieresa till Barcelona. Vi hjälper er hitta de bästa aktiviteterna för er grupp och skräddarsyr ett upplägg baserat på era önskemål, behov och budget.

När ni reser på studieresa till Spanien förtjänar ni ett omfattande och rikt arrangemang, det får ni med Adventures Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett program som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Företagsbesök? Konferenser? Seminarium? Studiebesök?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 4 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

   

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 6 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Konferens

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet-kväll

Pris fra kr 4 495,-

 

 

Besök

Företagsbesök för företagsresa, affärsresa, kick-off och studieresa till Barcelona

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi vill att våra grupper har möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter med spanska organisationer. Genom våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka lokala spanska företag, se hur de arbetar och knyta kontakter för framtiden. Det är både spännande och inspirerande att dra lärdom av en annan arbetskultur.

Med våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka spanska företag, se hur de arbetar, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Hotell

Mycket bra anläggningar och hotell i Barcelona, för företagsresa, gruppresa och studieresa till Barcelona

Vi arbetar med mycket bra hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta inkluderar bland annat hotellets affärscenter, mötesrum och auditorium. Flera hotell erbjuder även bassäng, gym, tennisbanor med tillgång till spa-avdeling, massage, spa, fysioterapi och mer. Olika grupper kan ha olika behov, vänligen kontakta oss i förväg om ni har särskilda behov så kommer vi att försöka hjälpa er.

Vi arbetar med stora hotell med en rad anläggningar. Detta kan inkludera konferensrum, auditorium, tennisbana, pool, spa etc.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Studier

Studiebesök till universitet och läroanstalter i Barcelona

Vi organiserar besök till olika utbildnings- och forskningsinstitutioner. Detta inkluderar skolor, universitet och forskningsmiljöer. Här kan ni få kontakt med internationella aktörer för att dela kunskaper och erfarenheter. Besöken är ett bra tillfälle att skapa nya kontakter och kan utgöra underlag för framtida samarbeten. Vi tar hand om de praktiska detaljerna.

Vi erbjuder besök inom utbildning och forskning. Ni kommer i kontakt med internationella aktörer inom flera områden.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Seminarium

Intressanta seminarier i Spanien för studieresa till Barcelona

Vi erbjuder seminarier utformade efter era behov. Yrkesverksamma inom er egen bransch eller från andra relevanta branscher ger intressanta föreläsningar och vi kan ordna flera praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för att träffas och utbyta erfarenheter. Det är lärorikt och inspirerande för en organisation att få insikt i hur andra tänker och agerar. 

Delta i seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika experter i branschen ger föreläsningar och ni kan delta i olika workshops.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...