Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Teambuilding i Barcelona
  • 1

Teambuilding och Kurser i Barcelona

Spännande teambuilding, kick-off, aktiviteter och kurser i Barcelona, Spanien!

Res till Barcelona och prova på spännande teambuilding-aktiviteter. Känn tävlingsinstinkten och lyckas tillsammans! Prova på Bubble Football, Amazing Race, trädtoppslopp och mycket mer. Unika upplevelser till bra priser! Att åka på en resa tillsammans och uppleva nya saker är alltid positivt för en grupp. Barcelona är en fantastisk plats för aktiviteter som stimulerar samarbete, vänliga strider, motivation och engagemang.

Ni kan välja olika aktiviteter efter intresse och behov. Det kan t.ex. vara en dag med olika aktiviteter för huvud och kropp. Vad sägs om ett Amazing Race genom gatorna i Barcelona där ni får utforska Barcelona på nya och spännande sätt och tävla om att nå mållinjen först? Eller en rolig bubble football-match där den vanligaste skadan är stela skrattmuskler? Lär känna katalansk kultur och bygg en mänsklig pyramid. Eller gå upp i trädtopparna för ett roligt och utmanande trädtoppslopp, en underbar aktivitet som kan skapa en helt ny dynamik i en grupp. Här finns det många möjligheter! 

Kurser i Barcelona

Vi erbjuder också en mängd olika kurser i Barcelona. Detta är en stor möjlighet att lära sig något nytt eller utveckla er vidare när ni är på resa till Barcelona. Ni kan välja mellan danslektioner, fotokurser, matlagningskurser och mer. Vi kan skräddarsy programmet för er om ni har speciella önskemål eller behov. Att delta i kurser och lära sig något nytt tillsammans är väldigt givande aktiviteter för grupper. Ni får se varandra i en ny miljö och känna er fria att upptäcka nya sidor av varandra. 

Tillsammans med er kan vi skapa oförglömliga upplevelser i Barcelona. Vi tar hand om det praktiska och ni får dagar fyllda med utmaningar, stor gemenskap, stort engagemang och mycket roligt.

Amazing Race

Kul med teambuilding i Barcelona och Amazing Race

Lär känna Barcelona på ett spännande och engagerande sätt. Ni kommer att delas in i grupper som tävlar mot varandra. Ni måste navigera er runt i den gamla stadsdelen Barri Gòtic och lösa olika uppdrag och utmaningar. Ni måste använda alla era sinnen för att hitta lösningar och ge all er styrka, kreativitet och skicklighet så att erat lag korsar mållinjen först.

Lär känna Barcelona på ett spännande sätt. Tävla i grupper, lös pussel och navigera er genom staden!

Pris från 35€

Castellers

Castellers eller mänskliga torn är en spännande teambuilding-aktivitet

Katalonien har en stolt tradition av att bygga castellers, mänskliga torn. Castellernas slogan är en bra sammanfattning av aktiviteten: "Styrka, balans, mod och sunt förnuft!" Ni kan få testa denna unika tradition genom att delta en dag och testa er lycka som castellers.

Katalonien har en stolt tradition av att bygga casteller, mänskliga torn. Nu kan ni ta del av denna utmanande uppgift som rolig teambuilding.

Pris från 25€

Bubble Football

Rolig bubble football i Barcelona, Spanien!

Vi tror inte att ni kan hitta ett roligare sätt att spela fotboll än Bubble Football. Nu får ni chansen att delta i denna underbara aktivitet i Barcelona. Spelarna tar på sig stora plastbubblor och sen är det bara att sätta hastigheten! Det mesta är möjligt och allt är roligt! Underhållande och exklusivt erbjudanden från Adventures Barcelona.

Bubble football är fantastiskt roligt! Ta på er plastbubblorna och sätt fart. Det mesta är möjligt och allt är roligt!

Pris från 20

Laser Combat

Laser Combat och teambuilding i Barcelona, Spanien

Laser Combat är lika tufft som paintball, men utan skyddsutrustning och blåmärken. En engagerande tävling för gruppen ute i skogen där ni får testa möjligheten för god kommunikation, ledarskap, strategiska egenskaper, samarbete och dessutom ha otroligt roligt tillsammans.

Laser Combat är lika tufft som paintball, men utan blåmärken. En engagerande tävling för gruppen ute i skogen.

Pris från 19€

Trädtoppslopp

Roligt och spännande trädtoppslopp på teambuilding i Barcelona

Nu kan ni uppleva skogen från trädtopparna. Genom hängande från rep, balansering, korsa hängbroar och ta er förbi olika hinder, kan ni flytta er från träd till träd. Det finns olika vandringsleder med olika svårighetsgrader, så alla kommer att få den svårighet som passar och testa sin styrka och sina nerver. Socialt och utmanande, roligt och lärorikt. 

Utmärkt teambuilding i trädtopparna. Hänga från linor, balansera, korsa hängbroar och ta er förbi olika hinder. Socialt, roligt och lärorikt!  

Pris från 19€

Matlagning

Matlagningskurs i Barcelona, Spanien. Lär er paella, tapas och mycket mer

Lär er hur man gör traditionella spanska rätter tillsammans med professionella kockar. Lär er hur man gör paella, tapas och andra klassiska rätter och dela dessa med era vänner. En underbar aktivitet för grupper som vill göra något annorlunda och roligt tillsammans.

Lär er hur man gör traditionella spanska rätter tillsammans med professionella kockar. Paella, tapas och andra klassiska rätter och dela dessa med era vänner.

Pris från 49€

Segling

Segling i Barcelona och längs Costa Brava, Spanien

Ta en seglats med goda vänner eller kollegor längs den vackra kusten, eller tävla mot varandra för att behärska Medelhavets vågor och nå målet först. Kaptenen kommer att instruera er och ge alla olika uppgifter. Känn tävlingsinstinkten, känslan av att behärska vinden och vågorna, tänk snabbt och ge allt med mållinjen i sikte.

Ta en seglats med goda vänner eller kollegor längs den vackra Costa Brava kusten, eller tävla mot Medelhavets vågor och nå målet före de andra i gruppen.

Pris från 28€

Språkkurser

Gå en språkkurs, lär er spanska i Barcelona

Ett flertal kurser erbjuds, men de mest naturliga är spanska och katalanska. Här finns det olika kursformer, olika längder och olika färdighetsnivåer. Från nybörjare till erfarna och mycket mer. Ni har dessutom möjlighet att öva språket precis utanför er dörr.

Kom till Barcelona och lär er språk medan ni är här. Ett antal kurser erbjuds, men de mest naturliga är naturligtvis spanska och katalanska.

Pris från 39€