Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppereise til Barcelona, Spania
 • 1

Gruppresor till Barcelona

Fantastiska gruppresor till Barcelona, Spanien!

Vi skräddarsyr unika gruppresor till Barcelona för företag, skolor, idrottslag, körer och andra grupper. Oförglömliga upplevelser och aktiviteter till bra priser, vårt mål är att skräddarsy din drömresa till Barcelona! Oavsett vad syftet eller temat för resan är kan vi skapa ett relevant och roligt program. Barcelona är den perfekta destinationen för professionella events, roliga lekar och minnesvärda upplevelser.

Gruppresor till Barcelona, Spanien.Gruppresor till Barcelona

Barcelona är en av de mest populära resmålen i Europa. Staden erbjuder historia, konst, kultur, gastronomi, shopping och strandliv. Här kan ni besöka världsberömda sevärdheter som Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, etc. Gör utflykter till de mysiga städerna i området runt Barcelona och längs Costa Brava. Delta i spännande aktiviteter och kurser. Gör lite shopping längs Las Ramblas eller koppla av på stranden och njut av solen. 

Reseplanering

Det är otroligt roligt att resa tillsammans, men för att resan ska bli bra krävs en hel del planering och förberedelser. Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi kan skräddarsy gruppresan tillsammans med er utifrån era önskemål, behov och budget. Vi tar hand om alla praktiska detaljer, organiserar transport och hotell, tar hand om alla bokningar och reservationer för evenemang och aktiviteter som ni vill delta i. Vi är närvarande under hela er vistelse och är alltid tillgängliga för er. Med våra lokala grundkunskaper och vår erfarenhet ger vi tips och råd om vad som kan vara rätt för er. Tillsammans skapar vi en gruppresa full av upplevelser och underbara minnen för livet!

Vi ser fram emot att välkomna er till Barcelona!

 • Företagsresor till Barcelona

  Res på företagsresa till Barcelona, Spanien och få ett energitillskott både professionellt och socialt. Vi arrangerar kick-off och studieresor. Möt den akademiska miljön och låt spännande aktiviteter och teambuilding stärka företagets sammanhållning och gemenskap.
 • Gruppresa till Barcelona

  Gruppresa till Barcelona, Spanien. Vi arrangerar spännande resor för alla typer av grupper och föreningar. Vi skräddarsyr en drömresa till Barcelona för er. Besök lokala föreningar med liknande intressen. Delta i spännande aktiviteter och upplev allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!
 • Klassresor till Barcelona

  Skolresa, studieresa och klassresa till Barcelona, Spanien. Res till Barcelona och få en studieresa fylld med roliga aktiviteter och oförglömliga upplevelser. Få akademisk påfyllning och motivation genom spännande möten med spanska studiekamrater i den ledande akademiska miljön i Barcelona.
 • Träningsläger Basket

  Turneringar och träningsläger för basket i Barcelona, Spanien. Kom till Barcelona och få ett basketläger utöver det vanliga! Matcher mot spanska lag, utmärkta träningsförhållanden, träna med spanska professionella tränare och delta i turneringar. Se de stora stjärnorna i Barcelona live och lär av de bästa!
 • Träningsläger Fotboll

  Fotbollsläger i Barcelona, Spanien. Res på träningsläger till Barcelona, staden som har fostrat några av de verkligt stora fotbollstalangerna i värden. Matcher mot spanska lag, utmärkta träningsförhållanden, träna med Barcelonas och Espanyols fotbollsakademier, se Barcelona med Messi och Neymar på Camp Nou! En underbar upplevelse!
 • Träningsläger Handboll

  Handbollsläger i Barcelona, Spanien. Delta i Granollers Cup eller andra turneringar. Utmärkta träningsförhållanden, matcher mot spanska lag och träna med spanska professionella tränare. Se Barcelonas handbollslag med spelare i världsklass, finta, kämpa och gör mål! Låt er inspireras och dra lärdom av de bästa!