Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adventures Barcelona
  • 1

Om oss

Adventures Barcelona - Vi skräddarsyr fantastiska gruppresor och träningsläger!

Vi vill göra vårt yttersta för att se till att våra företag, föreningar, idrottslag och studenter får en händelserik och oförglömlig gruppresa till Barcelona. Om ni funderar på att resa på gruppresa, träningsläger, företagsresa eller studieresa till Barcelona, kan vi hjälpa er att skräddarsy den resa ni drömmer om.

Gruppresor och träningsläger i Barcelona, inspirerande och oförglömligt! Filosofi

Träningsläger: Adventures Barcelona vill att träningsläger ska vara mer än bara ett trevligt hotell med bra träningsförhållanden. Vi önskar ge er en oförglömlig sportsupplevelse som kommer att inspirera er en lång tid framöver! Upplev stjärnorna, träna med de bästa, spela mot lokala lag, utmana er själva och bygg upp en sund gemenskap så att både huvud och kropp är fyllt med nya insikter, nytt engagemang och nya färdigheter när ni sätter er på planet hem.

Gruppresor: Adventures Barcelona hoppas att er skolresa, företagsresa eller annan gruppresa kommer att ge ett gott utbyte, erbjuda spännande aktiviteter och oförglömliga upplevelser i Barcelona. Något utöver den vanliga chartersemestern. Vi hjälper er att lära känna lokalbefolkningen, dela kunskaper, erfarenheter och kanske skapa framtida vänskapsband. Komma i kontakt med lokal expertis och delta i seminarier eller festivaler, delta i adrenalinpumpande eller sociala aktiviteter som stärker sammanhållningen i gruppen. Vi erbjuder er en rik och oförglömlig resa till Barcelona.

 

Treningsleir og gruppereise til Barcelona, bli kjent med de lokale!Erfarenhet

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av att organisera gruppresor. Vår erfarenhet från både Skandinavien och Barcelona är något som våra kunder drar nytta av. Vi känner till skandinaviska förväntningar och kulturer så att ni slipper överraskningar på vägen. Genom vår lokala förankring i Barcelona och mångsidig kunskap om staden kan vi hitta aktiviteter och skapa en upplevelse som är precis rätt för er grupp. Vi välkomnar er på flygplatsen och vi är på plats i Barcelona under hela vistelsen och kan hjälpa er om något skulle inträffa under resan. 

Adventures Barcelona - Eventyrlysten, kunnskapsrik og pålitelig!Värden

Adventures Barcelona är stolta över att vara ÄVENTYRLIGA, KUNNIGA och PÅLITLIGA. Vi vill att dessa värden måste genomsyra alla delar av vår verksamhet och hur våra kunder upplever oss.

Vi sätter alltid kunden i centrum. Baserat på era behov och budget kommer vi att hjälpa er med tips, råd och skräddarsy en rolig och innehållsrik resa efter era önskemål!

 

Resegarantifonden


Adventures Barcelona är en del av Resegarantin genom den norska Resegarantifonden.