Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Firmatur til Barcelona, Spania
 • 1

Företagsresor till Barcelona

Fantastiska företagsresor till Barcelona, Spanien!

En företagsresa till Barcelona är ett utmärkt tillfälle att kombinera yrkesmässiga och spännande sociala aktiviteter. Vi kan erbjuda er oförglömliga upplevelser till bra priser! Barcelona är på många sätt den perfekta destinationen för en företagsresa eller studieresa, här kan ni kombinera yrkesmässiga delar som teambuilding och seminarium med aktiviteter, upplevelser, sightseeing, shopping och strandliv. 

Företagsresor till Barcelona, Spanien.

Företagsresa till Barcelona

En företagsresa till utlandet kan vara så många saker. Vissa vill ha ett starkt fokus på akademiskt innehåll, andra föredrar avkoppling och sociala aktiviteter. En företagsresa till Spanien kan täcka alla dessa behov och dessutom får ni besöka en av Europas mest populära städer. Barcelona erbjuder en otrolig mångfald i olika erbjudanden och ett härligt klimat. Här kan ni uppleva konst och kultur på internationell nivå och delta i lokala festivaler.

Ni kan utforska stadens historia, upptäck den imponerande arkitekturen, upplev världskända attraktioner, handla lite eller njut av strandlivet. Barcelona erbjuder även gastronomiska höjdpunkter med fantastiska restauranger och matupplevelser.

Studieresa till Barcelona

Studieresa till Barcelona och fotbollsmatch med Messi på Camp Nou.

Under en krävande och intensiv arbetsdag kan det vara bra med en paus för att återfinna enighet, motivation och engagemang. En studieresa till Barcelona kan vara en av höjdpunkterna under året. Här kan ni få akademiska erfarenheter och inspiration från utländska kolleger i en akademisk miljö. Besök företag och forskningsgrupper samt delta i relevanta seminarier och kurser.

Adventures Barcelona erbjuder en mängd spännande och adrenalinfyllda aktiviteter, idrott, teambuilding, gastronomi och friskvård. Företagsresan till Barcelona kan inkludera bubble football, Barcelona match på Camp Nou, sightseeingtur på Segway, gourmet-natt på Michelinrestaurang, ett Barcelona Race genom Barcelonas gator, matlagningsklass, spa, massage samt en mängd andra roliga och utmanande aktiviteter. En resa till Barcelona kan vara både inspirerande, motiverande och ett fantastiskt tillskott i jobbvardagen.

Resa till Barcelona och avkoppling på stranden.Gruppresa till Spanien

Adventures Barcelona har lång erfarenhet av gruppresor till Spanien. Vi kan skräddarsy en fantastisk företagsresa till Barcelona efter era önskemål. Vi hittar de bästa aktiviteterna tillsammans med er och tar hand om boende, transporter, bokningar och biljetter. Vi arbetar med lokala företag, universitet och forskningsmiljöer samt organiserar företagsbesök och studiebesök som kan ge er en unik akademisk utdelning.

Vi tar hand om de praktiska detaljerna så att ni kan koppla av och njuta av företagsresan till Barcelona. Vi sätter ihop ett program för er baserat på era önskemål, behov och budget. Vi lägger stor vikt på att få till ett omfattande och rikt program som ska ge oförglömliga yrkesmässiga och sociala upplevelser!

 

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett program som passar just era behov:

 • Boende
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Anläggningar? Pool? Mötesrum? Spa?
 • Transport
  Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Innehåll
  Företagsbesök? Konferenser? Seminarium? Studiebesök? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 4 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Guidning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble FootballPris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 6 nätter på hotell
 • Frukost, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Innehåll

 • Företagsbesök
 • Studiebesök
 • Konferens

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet-kväll

Pris fra kr 4 495,-

Besök

Affärsbesök för företagsresa, affärsresa, kick-off och studieresa till Barcelona

Kunskapsutbyte är viktigt för Adventures Barcelona. Vi vill att våra kunder har möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter med spanska organisationer. Genom våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka de lokala spanska företagen, se hur de arbetar och knyta kontakter för framtiden. Det är både spännande och inspirerande att dra lärdom av en annan arbetskultur.

Med våra företagsbesök får ni möjlighet att besöka lokala spanska företag, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Hotell

Bra anläggningar och hotell i Barcelona, för företagsresor, gruppresor och studieresor till Barcelona

Vi arbetar med utmärkta hotell som erbjuder en mängd olika anläggningar. Detta inkluderar bland annat businesscenter, mötesrum och auditorium. Flera hotell erbjuder även bassäng, gym, tennisbanor med tillgång till spa-avdelning, massage, spa, fysioterapi och mer. Olika grupper kan ha olika behov, vänligen kontakta oss i förväg om ni har särskilda behov så kommer vi att försöka hjälpa er.

Vi arbetar med stora hotell med en rad anläggningar. Detta kan inkludera konferensrum, auditorium, tennisbana, pool, spa, etc.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Studier

Utbyte av kunskap och studiebesök för företagsresa till Barcelona

Vi organiserar besök hos olika utbildnings- och forskningsinstitutioner. Detta inkluderar skolor, universitet och forskningsmiljöer. Här kommer ert företag i kontakt med internationella aktörer på olika platser för att dela kunskaper och erfarenheter. Besöken är ett bra tillfälle att skapa nya kontakter och kan utgöra underlag för framtida samarbeten. Vi hand tar om de praktiska detaljerna.

Vi erbjuder besök inom utbildning och forskning. Ni kommer i kontakt med internationella aktörer inom olika områden.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Seminarium

Intressanta seminarier i Spanien, för företagsresor till Barcelona

Vi erbjuder seminarier utformade efter era behov. Yrkesverksamma inom er egen bransch eller från andra relevanta branscher ger intressanta föreläsningar och vi kan ordna flera praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för att träffas och utbyta erfarenheter. Det är lärorikt och inspirerande för en organisation att få insikt i hur andra tänker och agerar. 

Delta i seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter i branschen ger föreläsningar och ni kan delta i olika workshops.

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...