Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Aktiviteter i Barcelona
 • 1

Aktiviteter i Barcelona

Spännande aktiviteter i Barcelona och oförglömliga reseupplevelser!

Aktiviteter i Barcelona, SpanienUndrar ni vad ni ska göra i Barcelona? Letar ni efter de bästa aktiviteterna? Spänning? Fart? Kul? Utmaningar? Sightseeing? Gastronomi? Eller kanske några underbara teambuilding-aktiviteter i Barcelona? Då har ni kommit till rätt ställe! Adventures Barcelona erbjuder er de bästa aktiviteterna i Barcelona till ett bra pris!

När ni reser på en resa tillsammans är gemensamma intressen viktigt. Barcelona är den perfekta destinationen, här finns något för alla smaker. Ni kan planera ett träningsläger, en studieresa, gruppresa eller företagsresa. Oavsett vilken typ av resa ni planerar kommer spännande och roliga aktiviteter att vara ett fantastiskt tillägg till det akademiska innehållet.

 

Teambuilding i Barcelona

Adventures Barcelona kan erbjuda en mängd olika aktiviteter för alla intressen och åldrar. Delta i en sanslöst rolig Bubble Football-match. Tävla och utforska Barcelona med Amazing Race Barcelona. Besök FC Barcelona på Camp Nou och upplev fotboll i världsklass. Få hjärtat att pumpa med snabbt tempo genom racing och olika aktiviteter i vattnet. Vad sägs om wakeboarding, ATV-racing eller forsränning? Kanske det frestar mer med en utmanande och rolig dag av teambuilding? Eller kanske koppla av och njuta av god mat och lokala katalanska delikatesser? Här är det bara att välja. Adventures Barcelona finner de aktiviteter ni drömmer om. Vi hand tar om det praktiska så att ni kan få en oförglömlig resa!

De mest populära aktiviteterna i Barcelona

Teambuilding i Barcelona, Spanien

 1. Bubble Football
 2. Amazing Race Barcelona
 3. Segway Sightseeing
 4. ATV - Quad Racing
 5. Laser Combat
 6. Trädtoppslopp
 7. Racing på Circuit Catalonia
 8. Vin- och Cavaprovning
 9. Spa och massasje
 10. Gourmet-kväll

För fler aktiviteter och mer information vänligen välj en av kategorierna nedan:

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...