Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir i Barcelona, Spania
 • 1

Träningsläger och turneringar i Barcelona

Fantastiskt träningsläger och turnering i Spanien!

Vi erbjuder skräddarsydda träningsläger i Barcelona för fotboll, handboll, basket, tennis, simning och andra sporter. Utmärkta träningsförhållanden, matcher mot spanska lag, träna med professionella spanska tränare och delta i turneringar. Se de största Barcelona-stjärnorna på nära håll. Unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger i Barcelona och turnering i SpanienTräningsläger i Barcelona

Res på träningsläger i Barcelona och ge klubben en erfarenhet de inte lär glömma. Ni kommer att träna med de största klubbarna, besöka akademierna, lära av deras professionella spanska tränare och delta i relevanta seminarier. Vi tar er till Camp Nou och Palau Blaugrana så att ni får se några av världens bästa spelare på nära håll. Barcelona erbjuder utmärkta träningsförhållanden året runt. Vi organiserar matcher mot lokala spanska lag och idrottare som är både inspirerande och lärorika.

Adventures Barcelona erbjuder även spännande sociala aktiviteter i Barcelona såsom bubble football, Barcelona Amazing Race, wakeboard och mer. Ett träningsläger i Barcelona ger en stor utdelning både idrottsligt som socialt. Vi vill ge er en omfattande och innehållsrik sportsupplevelse!

Turneringar i Spanien

Adventures Barcelona hjälper er med deltagande i cuper och turneringar i Spanien. Vi tar hand om allt praktiskt runt deltagandet i en turnering i Barcelona såsom boende, transporter, bokningar och biljetter. Vi ordnar allt så att ni kan fokusera på atletiska framsteg och njuta av upplevelserna. Adventures Barcelona skulle vilja bjuda in er till en oförglömlig turnering och ett oförglömlig träningsläger i Barcelona. Fånga chansen att göra ert träningsläger till något utöver det vanliga. Åk hem med nya kunskaper, fyllda med optimism och mod till en ny säsong!

 • Träningsläger Basket

  Turneringar och träningsläger för basket i Barcelona, Spanien. Kom till Barcelona och få en upplevelse utöver det vanliga! Matcher mot spanska lag, utmärkta träningsförhållanden, träna med spanska professionella tränare och delta i turneringar. Se de stora stjärnorna i Barcelona live och lär av de bästa!
 • Träningsläger Fotboll

  Träningsläger fotboll i Barcelona, Spanien. Boka träningslägret till Barcelona, staden som har fostrat några av de verkligt stora fotbollstalangerna. Matcher mot spanska lag, utmärkta träningsförhållanden, träna med fotbollsakademierna i Barcelona och Espanyol, se Barcelona med Messi och Neymar på Camp Nou! En underbar upplevelse!
 • Träningsläger i Handboll

  Träningsläger handboll i Barcelona, Spanien. Delta i Granollers Cup eller andra turneringar. Utmärkta träningsförhållanden, matcher mot spanska lag, träna med spanska professionella tränare. Se Barcelonas handbollsklubbar i match med spelare i världsklass! Inspireras och dra lärdom av de bästa!
 • Granollers Cup Handboll

  Res till Barcelona och delta i Granollers Cup 2016 i handboll. Adventures Barcelona skräddarsyr det bästa upplägget för er i Granollers Cup utifrån era önskemål och behov. Vi erbjuder unika upplevelser till bra priser! Granollers Cup är den mest populära handbollsturneringen i Spanien och det är ett stort nöje för oss att bjuda in er till de oförglömliga handbollsupplevelser som väntar!
 • Träningsläger Friidrott

  Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för friidrott i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och få möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska idrottarna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!
 • Träningsläger Simning

  Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för simning i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska simmarna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!
 • Träningsläger Tennis

  Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för tennis i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare, matcher mot lokala motståndare och möjligheten att delta i lokala turneringar. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!
 • Träningsläger Cykling

  Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för cykling och mountainbike i Barcelona. På träningsläger för cykling får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska cyklisterna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!
 • Träningsläger Andra Sporter

  Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger i Barcelona för alla typer av sport. Skräddarsydda träningsläger för landhockey, rugby, golf och andra sporter. En rikt träningsläger med utmärkta träningsförhållanden, matcher mot lokala lag och idrottare, samarbete med spanska tränare och möjlighet att se elitsport live! Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!