Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Svømming
 • 1

Träningsläger Simning Barcelona

Fantastiskt träningsläger i Barcelona, Spanien!

Vi kan erbjuda er ett underbart träningsläger för simning i Barcelona. På träningsläger i Barcelona får ni utmärkta träningsförhållanden, träna med professionella spanska tränare och möjligheten att arbeta med och tävla mot de begåvade spanska simmarna. Ett innehållsrikt träningsläger i Spanien med unika upplevelser till bra priser!

Träningsläger Simning i Barcelona, Spanien

Träningsläger Simning i Barcelona

Träningsläger utomlands kan vara så olika. Anledningen till varför vi erbjuder träningsläger för simning i Barcelona är att vi vill erbjuda något extra, vi vill erbjuda en simupplevelse! Chansen att träna i en av världens bästa simnationer, möjligheten att samarbeta med lokala spanska simklubbar, träningar tillsammans med spanska simmare där ni kan utbyta kunskaper och erfarenheter. Få tips och råd av professionella spanska tränare som kan hjälpa er att ta nästa steg inom er sport. Besök Barcelona, en av världens mest spännande och populära städer som erbjuder sevärdheter, shopping och strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besök andra stora idrottsevenemang.

När ni reser på träningsläger tillsammans kommer ni vilja uppleva något mer än bara ett avlägset hotell och en pool. På träningsläger för simning i Barcelona kan ni vara med på en rad spännande aktiviteter, uppnå sportsliga framsteg och skapa minnen för livet!

 

Träningar och simhallar i Barcelona

Träningar i olympisk simhall i Barcelona, Spanien

Simning är mycket populärt i Spanien och det finns många simklubbar av mycket hög kvalitet i Barcelona. Spanska simklubbar och tränare har ett rykte om sig att vara bland de bästa i världen och många unga duktiga simmare kommer till Spanien på träningsläger. Vi ervjuder er utmärkta träningsförhållanden och träningar som leds av erfarna spanska tränare. Vi hjälper er även med deltagande i simningsevenemang och tävlingar i Spanien. Träningsläger för simning i Barcelona ger er möjlighet att få kontakt med lokala spanska klubbar, tränare och simmare, samt ger er möjligheten att utbyta erfarenheter och kunskaper. Träna tillsammans med och tävla mot andra är både motiverande och berikande, speciellt när ni kommer från olika sportkulturer. Vi kan erbjuda olika seminarier med kunniga föreläsare och relevanta teman.

Barcelona är en stor idrottsstad och var värd för sommar-OS 1992. Staden erbjuder ett antal fantastiska sportanläggningar och en stolt sporthistoria. Vi erbjuder träningar i bassänger av högsta kvalitet i olympisk storlek, inomhus- och utomhusbassänger, gym, fysioterapi och alla nödvändiga bekvämligheter. Ni kan välja att bo och träna i Barcelona eller i någon av de andra stora kuststäderna nära Barcelona. Detta är en fantastisk möjlighet att dra lärdom av några av de bästa klubbarna och idrottarna i världen! Träningsläger i Barcelona kan vara en höjdpunkt på året och är en stor arena för både sportsliga framsteg och för att stärka sammanhållningen i klubben.

 

Träningsläger Simning SpanienTräningsläger Simning i Spanien

Adventures Barcelona kan skräddarsy ett träningsläger för simning i Spanien efter era önskemål. Ni väljer fritt när på året ni vill komma, hur länge ni vill bo och det innehåll ni vill ha. Vi erbjuder bra träningsområden med närliggande hotell av hög standard och med bra anläggningar. För en paus i träningen kan vi erbjuda adrenalinfyllda aktiviteter på land och i vatten såsom Bubble Football, Laser Combat, Amazing Race, ATV-körning m.m. och teambuilding-aktiviteter som främjar engagemang, motivation och sammanhållning. Vi hittar de bästa aktiviteterna i Barcelona tillsammans med er och ordnar allt praktiskt med biljetter, reservationer och transport. Ni behöver bara fokusera på upplevelser och att ha kul tillsammans.

När ni har sparat länge och arbetat hårt för att få till ett träningsläger för simning i Barcelona, förtjänar ni en omfattande och värdefull deal. Med stor glädje kan vi erbjuda både simmare och tränare oförglömliga simupplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Anpassat

Vi skräddarsyr ett träningsläger som passar just era behov:

 • Boende och transport
  Längd? Hotellstandard? Måltider? Pool? Mötesrum? Spa? Anläggningar? Flygbiljetter? Lokala transporter?
 • Träningar
  Antal? Inomhus/utomhus? Tävlingar? Spansk tränare? Träningscenter? Seminarium?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Nöje? Teambuilding? Kurser?

Pris från kr 2 495,-

Paket 1

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 5 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi
 • Lokala transporter

Träningar

 • Daglig träning
 • Träningar med lokala simmare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris från kr 3 295,-

Paket 2

Detta är bara ett exempel på vad ett program kan inkludera:

Boende och transport

 • 7 nätter på hotell
 • Helpension, frukost, lunch, middag, wifi, pool, konferensrum
 • Lokala transporter

Träningar

 • Dagliga träningar
 • Träningar med lokala simmare
 • Spansk tränare

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Biljetter till FC Barcelona match
 • ATV körning eller Laser Combat
 • Trädtoppslopp

Pris från kr 4 495,-

Anläggningar

Fantastiska bassänger i Spanien på träningsläger i Barcelona

Vi erbjuder fantastiska bassänger med utmärkta bekvämligheter för klubbar på träningsläger i Spanien. Bassänger utomhus och inomhus med olympiska mått, med alla bekvämligheter. Anläggningarna kan även inkludera träningscenter. Flera av våra hotell erbjuder egen spa-avdelning med massage, fysioterapi och mer, såsom bassäng, mötesrum, träningscenter och tennisbanor.

Vi erbjuder fina anläggningar med bra bekvämligheter. Utomhus- och inomhusbassänger av hög standard med olympiska mått.

Biljetter

Se elitsport medan ni är på träningsläger i Barcelona, Spanien

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Att sitta några meter från världsstjärnor som ofta är många idrottares förebilder och idoler är en underbar upplevelse. Den upplevelsen kan vi ge er. Vi kan erbjuda biljetter för hela gruppen till olika simtävlingar och evenemang i Spanien. Vi kan också erbjuda biljetter till andra sportevenemang i Spanien, såsom att se FC Barcelona spela fotboll på Camp Nou.

Det är något speciellt att få se några av de bästa i Europa utöva sin sport. Vi ordnar biljetter så att ni kan se de största stjärnorna på nära håll!

Adrenalin och Sport

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra adrenalinfyllda aktiviteterna vi kan erbjuda er. Dessutom kan ni välja bland många roliga idrottsliga aktiviteter såsom segling, kajakpaddling och olika strandsporter. Detta är en perfekt möjlighet att göra något spännande, bygga gemenskap och inte minst ha kul tillsammans!
Läs mer...

Spännande och adrenalinfyllda aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin och Sport
Vi garanterar hög puls om ni följer med för att köra 4-hjuling, kite, forsränning, hoppa fallskärm eller delta i någon av de andra roliga aktiviteterna vi kan erbjuda.

Läs mer...

Tävla

Delta i simtävlingar på träningsläger i Barcelona, Spanien

En av höjdpunkterna vi erbjuder är tävlingar mot duktiga lokala spanska simmare. Det är alltid spännande att tävla men spänningen är extra stor om motståndarna är från andra länder. Simmare från Spanien håller hög nivå, ger stora utmaningar och ger stora idrottsliga utbyten. Vi organiserar alla bekvämligheter så att ni kan fokusera på att få ut mesta möjliga av tävlingarna. 

Vi erbjuder tävlingar mot begåvade spanska simmare. Simmare från Spanien håller hög nivå, erbjuder stora utmaningar och en stor idrottslig upplevelse.

Seminarium

Delta i seminarier på träningsläger simning i Barcelona, Spanien

Vi kan erbjuda olika seminarier som kan anpassas efter era behov. Olika yrkesverksamma inom er sport kommer att hålla föreläsningar och ni får erbjudanden om praktiska workshops med olika fokusområden. Detta är en mycket bra plats för lag från Spanien, Sverige och andra länder att träffas och utveckla sina respektive klubbar. Olika tema kan vara lämpligt för dessa seminarier, t.ex. teknik, taktik, lagledning m.m..

Vi erbjuder seminarier som kan anpassas efter era behov. Experter inom sport håller föredrag och ni får erbjudanden om praktiska workshops.

Events och Sightseeing

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona.

Upplev stämningen tillsammans med 100 000 andra när världens bästa fotbollslag spelar på Camp Nou! Barcelona är värd för ett antal stora evenemang och vi låter er ta del i dessa. Vi arrangerar även spännande sightseeingturer både till fots, på hjul och även i luftballong eller helikopter. Vi kan också ta er till nöjesparkerna, närliggande städer och andra attraktioner i Barcelona-området.
Läs mer...

Fantastiska upplevelser och sevärdheter i Barcelona!

Events och Sightseeing
Upplev stämningen tillsammans med 100.000 andra på Camp Nou, häng med på sightseeingtur till fots eller på hjul och besök nöjesparker.

Läs mer...

Kunskap

Kunskapsutbyte på träningsläger simning i Barcelona, Spanien

Kunskapsutbyte är ett centralt begrepp för Adventures Barcelona. Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien. Detta är en unik möjlighet att dra lärdom av en annan sportkultur än den som ni kommer ifrån. Vi erbjuder bland annat samarbete med spanska lag, spanska tränare, seminarier och turneringar i Spanien.

Vi önskar ge våra samarbetsklubbar möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med lokala klubbar när ni är på träningsläger i Spanien.

Tränare

Samarbeta med spanska tränare på träningsläger simning i Barcelona, Spanien

Som en del av begreppet överföring av kunskap och kompetens erbjuder vi även samarbete med professionella spanska tränare och lokala klubbar i Spanien på en hög nivå. En spansk tränare kan få ansvar för en eller flera träningar under ert träningsläger. Tränare har dessutom möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa träningsschema tillsammans med den spanska tränaren. En stor inspirationskälla för både tränare och simmare.

En spansk tränare kan få ansvar för träningar under träningslägret. Detta kan vara en stor inspirationskälla för både tränare och simmare.

Gastronomi och Nöje

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona.

Kliv in i Barcelonas gastronomiska värld och upptäck restaurangerna, smaka på viner, upplev oförglömliga tapas och utforska de färgstarka marknaderna. Vi tar er till några av de okända juvelerna i djungeln genom olika erbjudanden. Tillbringa en dag på spa, prova på ångbastu, njut av massage och känn att energin kommer tillbaka till er igen. Unna er några minnesvärda upplevelser.
Läs mer...

Smakfull och lustfylld verksamhet i Barcelona

Gastronomi och Nöje
Upptäck Barcelonas gastronomiska värld med viner, tapas och färgstark matmarknad. Tillbringa en dag på spa och njut av olika sorters massage och det goda livet .

Läs mer...

Simhopp

Träningsläger för simhopp i Barcelona, Spanien

Vi erbjuder träningsläger för simhopp i Barcelona. Spanien är känt för att ha mycket bra simhoppare och professionella tränare. På träningsläger för simhopp får ni möjlighet att samarbeta med lokala simhoppare för att utbyta kunskaper. Ni får tillgång till anläggningar både inomhus och utomhus i Barcelona. Vi kan erbjuda er utmärkta träningsförhållanden, stort idrottsligt utbyte och unika upplevelser!

Vi erbjuder även träningsläger för simhopp i Barcelona. Samarbeta med spanska simhoppare och professionella spanska tränare.

Vattensporter

Träningsläger för vattenpolo i Barcelona - träningsläger för konstsim i Spanien

Vi kan skräddarsy träningsläger för alla typer av vattensporter. Vare sig ni vill ha ett träningsläger för vattenpolo i Barcelona, träningsläger för konstsim eller träningsläger för andra vattensporter, kan vi skräddarsy ett program för er. Ni får möjlighet att arbeta med professionella spanska tränare och duktiga lokala utövare. Vi kan erbjuda utmärkta träningsförhållanden och kan hjälpa er med deltagande i tävlingar.

Vi kan skräddarsy träningsläger i Barcelona för alla typer av vattensporter. Träningsläger för vattenpolo, konstsim eller andra sporter. 

Teambuilding och Kurs

Spännande teambuilding i Barcelona.

Stärk miljön och sammanhållningen i organisationen genom olika teambuilding-aktiviteter i Barcelona. Det kan vara att spela en rolig bubble football-match, ha ett trädtoppslopp eller genomföra ett Amazing Race i Barcelona. Lösa pussel och utmaningar som kommer att både testa och stärka gruppens kommunikation och samarbetsfärdigheter. Ett lysande sätt att kombinera lärande och underhållning.
Läs mer...

Spännande teambuilding i Barcelona.

Teambuilding och Kurser
Stärk miljön och sammanhållningen med teambuilding. Bubble football, Amazing race eller trädtoppslopp. Utmanande och lärorikt för hela gruppen.

Läs mer...