Pris

Vi skräddarsyr erbjudanden enligt era önskemål!

Dessa prisexempel är baserade på paket som är populära bland våra kunder. Här får ni ett varierat och spännande program med en utmärkt blandning av träningar och aktiviteter. Olika grupper har olika önskemål och behov. Därför erbjuder vi att skräddarsy efter era önskemål. Både innehållet och priset kan ändras i förhållande till era önskemål. Kontakta oss, så sätter vi ihop en unik och innehållsrik Barcelonatur åt er. 

Kostnader

Adventures Barcelona skräddarsyr programmet efter era önskemål, behov och budget. Vi vill skapa den mest händelserika vistelsen inom er budget. Vi kommer med råd och tips för att skapa en optimal resa för er. Vi kan sätta ihop turer från ca. 2 495 kr. Pris beror på tid på året, standarden på boendet och vilka typer av aktiviteter som ni vill ska ingå i er resa.

Planering

Det är en bra idé att komma igång med att planera tidigt så att vi får bokat hotell, aktiviteter och får de billigaste möjliga flygbiljetterna. Vi hjälper er hela vägen och hittar de bästa priserna åt er. Vi ordnar resor under hela året. Det är populärt att boka in träningsläger till höstlovet, sportlovet eller påskhelgen för att inte störa skolgången om ni har spelare i skolålder. Det är värt att notera att priserna varierar beroende på om det är högsäsong eller ej. 

Assistans

Adventures Barcelona erbjuder personlig assistans. Ni möts av en trevlig rejseleder på flygplatsen som tar väl hand om er hela vägen. Om det inträffar något under resan finns vi tillgängliga för er. Kombinationen av vår lokala förankring och att vi själva är från Skandinavien gör att vi förstår kundens förväntningar och kan förutse kulturella utmaningar som kan uppstå. Vi och våra partners gör vårt bästa för att ge er underbara upplevelser som uppfyller alla era förväntningar utan några otrevliga överraskningar på vägen.

Förtydligande

  • Vi förbehåller oss rätten att göra förändringar gällande pris och innehåll. Pris och innehåll beror på flera faktorer. Antalet resenärer, tid på året, efterfrågan och bokningsdatum.
  • Priserna på biljetter till FC Barcelonas matcher beror på motståndaren och bokningsdatum. Detta kan påverka paketpriset.
  • Vi reserverar oss för fel och/eller förändringar som sker utom vår kontroll.
  • Den exakta tidpunkten för FC Barcelonas matcher avgörs inte förrän 2 veckor före avspark. Det innebär att matcherna i första hand kan schemaläggas på antingen en lördag eller en söndag, oftast på kvällen. Detta bör övervägas i samband med valet av tidpunkt för flygbiljetter. FC Barcelona återbetalar ej för biljetter.
  • Inkluderade måltider serveras på hotellet.
  • Antal träningar kan variera med antalet aktiviteter.
  • Priset på kronor mot euron har varierat mycket under de senaste månaderna. Vi måste reservera oss för att det kan bli aktuellt att göra en prisjustering om priset ändras väsentligt. Detta bestäms i samband med det senaste inbetalningsdatumet.

Klicka här för kompletta resevillkor...